پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۸ بهمن ۱۳۸۸، ۱۲:۵۲

انتشار کتاب "با کاروان باران " در کرج

انتشار کتاب "با کاروان باران " در کرج

استان تهران - خبرگزاری مهر: گزیده اشعار سوگواره شعر عاشورایی با عنوان "با کاروان باران" توسط اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کرج منتشر شد.

مدیریت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کرج در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج  اظهار داشت: در این کتاب حدود 150 قطعه شعر با مضامین " حماسه کربلا و پیام عاشورا و تداوم نهضت حسینی(ع)، "رحلت پیامبر اعظم (ص)"، "شهادت امام حسن مجتبی و امام رضا (ع)" ،"تأثیر قیام حسینی در انقلاب خمینی منتشر شده است.

مهدی عسگری افزود: شعر قدیمی ترین و اولین هنری است که ولایت و رسالت پیامبر (ص) و اهل بیت او را در روح لطیف آزادگان ترسیم کرده و سینه به سینه بر زبانهای عاشقان این شجره طیبه جاری گشته است.

وی اظهار داشت: امروز نیز شیعیان خوش ذوق و برخوردار از احساسهای شاعرانه به این سنت هنرمندانه متعهدند و سر ارادت خود را با فوران احساسات عمیق خود بر آستان حضرت دوست می سایند.

 مدیریت فرهنگ و ارشاد اسلامی کرج گفت : کتاب گزیده اشعار سوگواره شعر عاشورایی "باکاروان باران" توسط این اداره منتشر شده تا مجموعه ای زیبا و تحسین برانگیز از اشعار آنان را در رثای اهل بیت عصمت و طهارت (ع) و با محوریت عاشورا و حضرت سید الشهدا (ع) به علاقمندان ارائه کند.

عسگری افزود: این کتاب از معدود کتابهایی است که ظرف مدت سه  روز منتشر شده و در اختتامیه سوگواره توزیع شد.

سوگواره استانی شعر عاشورایی "با کاروان باران" هفته گذشته با حضور شاعران و ادیبان استان تهران در کرج برگزار شد و از برگزیدگان با اهدای لوح و تندیس تقدیر و تجلیل شد.

کد خبر 1036075

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha