پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲ اسفند ۱۳۸۸، ۱۵:۱۶

سی و دومین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم بانوان پایان یافت

سی و دومین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم بانوان پایان یافت

مشهد - خبرگزاری مهر: مراسم اختتامیه سی و دومین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم بانوان در رده شکوفه ها ظهر یکشنبه با معرفی نفرات برتر و با حضور مسئولان اجرایی در محل تالار نور مشهد برگزار شد.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، سی و دومین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم بانوان کشور که با حضور 150 قاری در مشهد  برگزار می شود، در مقطع شکوفه ها پایان یافت و از نفرات برتر تجلیل شد.

فاطمه غیور عضو شورای  شهر مشهد در این مراسم با اشاره به نقش مهم قرآن در زندگی انسان، گفت: اگر بخواهیم پیرو قرآن در  زندگی مان باشیم باید به مفاهیم  قرآن توجه کنیم.

وی یکی از شرایط برخورداری از معارف قرآن را داشتن ایمان، تقوا و پرهیزگاری دانست و افزود: کسی که عقاید و باور دینی درستی نداشته باشد نمی تواند از حقایق تابناک قرآن به درستی استفاده کند.

در ادامه این مراسم  نفرات برگزیده در رشته های مختلف به این شرح اعلام شد: در رشته حفظ کل قرآن کریم فاطمه عابدینی از استان قم رتبه نخست؛ زهرا محبی  از اصفهان رتبه دوم؛ سعیده پیک رایگان از استان فارس رتبه سوم ؛رضوانه باقری از تهران رتبه چهارم و فرشته حیدری از کهکیلویه و بویر احمر رتبه پنجم را کسب کردند.

در رشته حفظ 20 جزو  خانم ها زهرا قربانی و فاطمه پرورش از استان اصفهان،  حائز رتبه اول و دوم شدند، مرضیه جعفری از خراسان رضوی  حائز رتبه سوم شد؛ مرضیه رضوانی از استان یزد  به عنوان نفر چهارم و مهدیه شکوری از قم به عنوان نفر پنجم معرفی شدند.

در رشته قرائت نیز عادله شیخی و شروین خان محمدی هر دو از استان  مرکزی رتبه اول و دوم را کسب کردند ؛ فاطمه محتشمی  از استان فارس رتبه سوم ؛ ندا مرادی از تهران رتبه چهارم و مریم لسانی از خراسان رضوی نیز رتبه پنجم را کسب کردند.

در رشته ترتیل نیز فرزانه شکوهیان از خراسان جنوبی رتبه اول؛ زهرا محوشیان از خراسان رضوی رتبه دوم ؛شیما احمدی از استان مرکزی رتبه سوم ؛محدثه مومنی از استان مرکزی رتبه چهارم و هدیه لطف اللهی از تهران حائز رتبه پنجم شد.

سی و دومین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم بانوان، از 30 بهمن ماه در مشهد آغاز شده و در رده بزرگسالان تا ششم اسفند ماه جاری ادامه دارد.

کد خبر 1038358

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha