به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمد حسین خوشنویسان روز دوشنبه در نشست خبری که به منظور تشریح اهداف سومین سمینار ملی و اولین کنگره منطقه امرو در زمینه ملاحظات دندانپزشکی در بیماران خاص، برگزار شد، تصریح کرد: با توجه به اینکه آگاهی این قبیل بیماران از سلامت دهان و دندان بسیار پایین است، می بایست که تمهیدات و اقدامات لازم در مورد اطلاع رسانی به بیماران خاص از طریق دندانپزشکان صورت گرفته و آمادگی پذیرش این بیماران نیز فراهم شود.
وی با اشاره به ارتباط مستقیم بین سلامت دندان و بدن، افزود: بیماران خاص با توجه به بیماری که درگیر آن هستند، از توجه به سلامت دهان و دندان غافل شده اند و همین مسئله موجب شده که وضعیت سلامت دهان و دندان این بیماران، کنترل بیماری این افراد را دچار اختلال کند.
خوشنویسان با تاکید بر معاینه دهان و دندان بیماران خاص با همکاری دانشگاه علوم پزشکی، گفت: برگزاری این سمینار با هدف اطلاع رسانی به کشورهای منطقه از سوی ایران صورت می گیرد.
دکتر بهزاد هوشمند، رئیس کارگروه علمی سومین سمینار ملی و اولین کنگره منطقه امرو در زمینه ملاحظات دندان پزشکی در بیماران خاص، نیز با اشاره به هزینه های سنگین دندانپزشکی، بر ضرورت استقرار نظام بیمه ای برای سلامت دهان و دندان تاکید کرد.
این متخصص بیماریهای لثه و کاشت دندان، خواستار تدوین کتابهای مرتبط با بهداشت دهان و دندان از سنین دانش آموزی شد و گفت: با توجه به اینکه هزینه های دندانپزشکی سنگین است، می بایست بر امر پیشگیری و سلامت دندانها قبل از اینکه خراب شوند، تلاش کنیم.
هوشمند با اشاره به عوارض ناگوار عفونت دندانها در بیماران خاص، افزود: عفونتهای لثه ای باعث می شود که کنترل بیماری دیابت دچار مشکل شود و در نتیجه باعث تشدید عوارض بیماری می شود.
وی با عنوان این مطلب که بیماریهای دهان و دندان در بعضی از بیماران خاص تشدید می شود، گفت: این قبیل بیماران نیازمند بسه ویژه خدمات بهداشت دهان و دندان هستند.
نظر شما