پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۴ اسفند ۱۳۸۸، ۱۵:۲۰

بازتاب دستگیری ریگی/

خوشحالی مردم کرمان از دستگیری عامل حادثه دارزین/ قدردانی از مسئولان

خوشحالی مردم کرمان از دستگیری عامل حادثه دارزین/ قدردانی از مسئولان

کرمان - خبرگزاری مهر: انتشار خبر دستگیری ریگی عامل اصلی حادثه تروریستی دارزین که منجر به کشته شدن دوازده نفر از مردم شد موجی از شادی در شهر کرمان و بم به همراه آورد.

به گزارش خبرنگار مهر در کرمان، در پی انتشار خبر دستگیری عبدالمالک ریگی توسط نیروهای امنیتی و سربازان امام زمان(عج) موجی از شادی در شهر کرمان و بم ایجاد شد.

مردم کرمان که اسم ریگی برای آنها یاد آور حادثه تروریستی دارزین در نزدیکی شهر بم و در محور اصلی کرمان - بم است صبح امروز پس از انتشار خبر دستگیری این تروریست جنایتکار به خیابانها آمدند و شادمانی کردند.

حادثه دارزین در 23 اردیبهشت 85 روی داد که در این حادثه اشرار مسلح 12 نفر از هموطنان را با متوقف کردن چهار دستگاه خودرو در 35 کیلومتری محور کرمان - بم در منطقه موسوم به دارزین به شهادت رسادند.

در این حادثه دو تن از افرادی که سوار بر خودرویی در حال عبور از محل جنایت بودند به رغم اصابت گلوله به خودروشان موفق به فرار شده و با مراجعه به نزدیک ترین پاسگاه انتظامی، ماموران را در جریان حادثه قرار دادند.

در این حال ماموران با حضور در منطقه "دارزین"،در حالی که جستجوها را برای یافتن اثری از حادثه آغاز کرده بودند با اجساد کشته شدگان داخل گودالی در حوالی جاده بم - کرمان مواجه شدند، از سوی دیگر بنا بر گزارش های دریافتی از صحنه وقوع جنایت، اشرار مسلح پس از کشتن سرنشینان خودروها، با مسدود کردن مسیر، خودروی قربانیان را نیز به آتش کشیده بودند.

در این مدت عاملان جنایت، پسر بچه 12 ساله تنها شاهد قتل عام را به تیر چراغ برق بسته بودند.

در حالی که ردیابی های صورت گرفته برای دستگیری عاملان این حادثه ادامه داشت که سرانجام در آخرین اطلاع رسانی ها در این خصوص، سردار احمدی مقدم، فرمانده ناجا درخصوص دستگیری عوامل تروریستی شرق کشور، اعلام کرد: تاکنون هفت نفر از عوامل تروریستی حادثه اخیر بم ــ کرمان دستگیر، شش نفر کشته و سه نفر متواری شده اند.

با گذشت 87 روز از جنایت دارزین عصر 16 مرداد 85 یکی از عوامل اصلی این حادثه تروریستی به نام "نجیب علی کرزه ای" با تلاش ماموران امنیتی به دار مجازات آویخته شد.

انجام این جنایتهای گروهک موسوم به جند الله و ریگی را به عنوان یکی از منحوس ترین چهره های جنوب شرق کشور مبدل کرد و دستگیری این تروریست جنایتکار مردم استان کرمان بخصوص خانواده شهدای حادثه تروریستی دارزین را خوشحال کرد و بار دیگر اقتدار و قدرت نیرویهای امنیتی کشور را به دشمنان کشور نشان داد.

کد خبر 1039853

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha