به گزارش خبرنگار مهر، لیگ قهرمانان آسیا از امروز برای تیم ذوب آهن و دیگر نمایندگان ایران آغاز شد. ذوب آهن در اولین دیدار آسیایی خود از ساعت 17:30 دقیقه به مصاف الوحده امارات رفت. حاشیه های این دیدار را در زیر می خوانید:
* شاگردان منصور ابراهیم زاده در حالی مقابل صدرنشین لیگ امارات صف آرایی کردند که استقبال چشمگیری از بازی آنها به عمل نیامده بود.
* بازی در ورزشگاه 15 هزار نفری فولادشهر اصفهان برگزار شد. این ورزشگاه همچنان در حال مرمت و بازسازی است و کار نصب سکوهای جدید در قسمت های مختلف ورزشگاه دنبال می شود.
* در دور تا دور ورزشگاه پرچم های سفید منقش به آرم باشگاه ذوب آهن به چشم می خورد.
* مقررات دست و پا گیر کنفدراسیون فوتبال آسیا برای مسئولان باشگاه ذوب آهن وسواس ایجاد کرده بود و آنها به شدت دنبال اجرای خواسته های ناظران این کنفدراسیون بودند.
* با توجه به اینکه بازی زیر نظر کنفدراسیون آسیا برگزار می شد این بار کمتر شاهد حضور افراد متفرقه در جایگاه خبرنگاران و جایگاه وی آی پی ورزشگاه فولادشهر بودیم.
* به همت مسئولان باشگاه ذوب آهن امکانات ویژه برای سهولت در کار خبرنگاران در ورزشگاه فولاد شهر پیش بینی شده است.
* از اسکوربرد ورزشگاه فولاد شهر پیش و در بین دو نیمه صحنه هایی از مسابقات لیگ قهرمانان آسیا و آرم این مسابقات پخش می شد.
* پیش از آغاز بازی از سوی گوینده ورزشگاه بیانیه کنفدراسیون فوتبال آسیا برای مسابقات لیگ قهرمانان قرائت شد.
* مهدی تاج نایب رئیس فدراسیون فوتبال از تماشاگران ویژه بازی امروز است.
* نورافکن های ورزشگاه فولاد شهر اصفهان با گذشت دقایقی کوتاه از آغاز بازی روشن شد.
* بدنبال ایراد ناظران ای اف سی از جایگاه داور چهارم یک میز جدا برای داور چهارم قرار داده شد و او به همراه نماینده ای اف سی در کنار زمین بازی را دنبال کردند.
* حضور محمد منصور عظیم زاده رئیس مستعفی کمیته بین الملل فدراسیون فوتبال در جمع مسئولان برگزاری مسابقه از نکات جالب توجه بازی امروز ذوب آهن - الوحده بود. او که چندی پیس از سمت خود در فدارسیون فوتبال استعفا داده مسئولان ای اف سی را در امر برگزاری بازی یاری می رساند.
* برای نخستین بار در فوتبال ایران تعداد دقیقه تماشاگران حاضر در ورزشگاه فولادشهر اصفهان با تعداد 4548 تماشاگر بر روی اسکوربرد اعلام شد. این اتفاق در کشورهای اروپایی مرسوم است.
نظر شما