پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۴ اسفند ۱۳۸۸، ۱۹:۵۵

احمدی مقدم در جمع خبرنگاران:

مجرمان سابقه دار نوروز در زندان می مانند/ کیف قاپها زیر نظرند

مجرمان سابقه دار نوروز در زندان می مانند/ کیف قاپها زیر نظرند

فرمانده نیروی انتظامی کشور اعلام کرد تمام مجرمان سابقه در ایام نوروز در زندان می مانند و هیچکدام نمی توانند در این روزها از مرخصی استفاده کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، فرمانده نیروی انتظامی عصر امروز سه شنبه در حاشیه همایش سراسری روسای پلیس آگاهی استانهای سراسر کشور در مورد طرح نوروزی نیروی انتظامی گفت: تمام نیروهای ناجا از چند روز قبل از آغاز تعطیلات نوروز به صورت شبانه روز تلاش می کنند تا مردم در امنیت کامل خرید و در ایام نوروز در آسایش از تعطیلات خود استفاده کنند.

وی افزود: تمام کیف قاپهای سابقه دار زیر نظرند و به صورت نامحسوس کنترل می شوند تا مردم در آرامش کامل به خرید نوروزی بپردازند.

احمدی مقدم گفت: چهارشنبه سوری هیچ فلسفه و خاصیتی ندارد و فقط در این روز عده ای با مواد محترقه موجب سر و صدا و سلب آرامش مردم می شود در صورتی که خانواده ها باید فرزندان خود را کنترل و بر آنها نظارت کنند تا در این روز هیچ حادثه ناگواری روی ندهد.

وی گفت: نوجوانان، جوانان و خانواده ها می توانند از وسایل تفریحی بی خطر مانند فشفشه استفاده کنند که البته این کار هم مورد رضایت نیروی انتظامی نیست.

فرمانده نیروی انتظامی افزود: نیروی انتظامی تولید کنندگان و فروشندگان مواد محترقه را کاملا زیر نظر دارد و در صورت  مشاهده فروش این مواد با متخلفان برخورد می کند.

کد خبر 1040027

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha