به گزارش خبرنگار مهر در زاهدان، نخستین جلسه شورای امور ایرانیان خارج از کشور استان سیستان و بلوچستان در راستای فراهم آوردن زمینه حضور و مشارکت هموطنان مقیم خارج روز چهارشنبه به ریاست علی محمد آزاد در زاهدان تشکیل شد .
استاندار سیستان و بلوچستان در این جلسه با معرفی لطیف صادقی به عنوان دبیر شورای امور ایرانیان خارج از کشور استان، اظهار داشت: در راستای رهنمودهای ارزشمند مقام معظم رهبری، سیاستهای کلان نظام مقدس جمهوری اسلامی و در اجرای دستورات رئیس جمهور مبنی بر رسیدگی جدی به امور ایرانیان خارج از کشور و مشارکت آنان در توسعه ایران اسلامی، این جلسه نیز بمنظور شناسایی و ارتباط فرهنگی، اقتصادی با سیستان و بلوچستانیهای مقیم خارج برگزار شده که از این پس بطور مداوم ادامه خواهد داشت .
علی محمد آزاد افزود: این شورا که در قالب کمیته های مختلف فعال خواهد بود میتواند زمینه حضور و مشارکت عملی هموطنان را در فرایند، توسعه اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، گسترش زبان و ادبیات فارسی را فراهم کند و در تسهیل ارتباط ایرانیان خارج از کشور با مراکز علمی، فرهنگی، اقتصادی مؤثر باشد .
وی افزود: شناساندن پیشرفت های بزرگ کشور و خدمات دولت، معرفی توانمندیهای مختلف علمی، اقتصادی، ویژگیهای فرهنگی و جاذبه های سیاحتی سیستان و بلوچستان به ایرانیان خارج از کشور از دیگر وظایف این شورا است که باید با جدیت دنبال شود .
رئیس شورای امور ایرانیان خارج از کشور استان تصریح کرد: سیستان و بلوچستانی های زیادی در کشورهای مختلف زندگی می کنند که به لحاظ توان اقتصادی و علمی می توانند در استان سرمایه گذاری کنند . ایرج حسن پور رئیس سازمان بازرگانی سیستان و بلوچستان نیز در این جلسه گفت: سیستان وبلوچستانی های زیادی در کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس، بلژیک، اتریش و کشورهای آفریفایی حضور دارند که به لحاظ اقتصادی می توانند در استان سرمایه گذاری کنند .
در این جلسه به پیشنهاد استاندار سیستان و بلوچستان مقرر شد با راه اندازی سایت ( پایگاه اطلاع رسانی ) در زاهدان، شناسایی و برقراری ارتباط با سیستان وبلوچستانی های مقیم خارج تسهیل شود.
لطیف صادقی مشاور و مدیرکل حوزه استاندار سیستان و بلوچستان نیز است .
نظر شما