پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۸ اسفند ۱۳۸۸، ۱۲:۰۳

صنایع دستی کرمانشاه در اماکن تاریخی و فرهنگی استان به نمایش در می آید

صنایع دستی کرمانشاه در اماکن تاریخی و فرهنگی استان به نمایش در می آید

کرمانشاه - خبرگزاری مهر: معاون هنرهای سنتی و صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه، گفت: آثار و تولیدات هنرمندان صنایع دستی کرمانشاه در ویترین‌های ایجاد شده در اماکن تاریخی و فرهنگی استان، به نمایش در می آید.

به گزارش خبرنگار مهر در کرمانشاه، نصرت الله سپهر صبح شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با ایجاد ویترین‌های صنایع دستی در اماکن تاریخی و فرهنگی گامی در راستای بهبود صنایع دستی استان برداشته‌ایم.

 

وی تصریح کرد: صدور کارت شناسایی و پروانه تولید کارگاهی برای هنرمندان صنایع دستی استان از جمله اقدامات انجام شده در راستای برنامه‌های آموزشی معاونت صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی استان است.

 

به گفته این مقام مسئول در اداره کل میراث فرهنگی استان کرمانشاه مطالعه ایجاد بازارچه های صنایع دستی (فصلی و دائمی) در برنامه‌های معاونت صنایع دستی قرار گرفته‌ است.

 

معاون هنرهای سنتی و صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی استان کرمانشاه با بیان اینکه نگاهمان به صنایع دستی، فرهنگی و به نوعی اقتصاد فرهنگی است، خاطر نشان کرد: اقتصاد فرهنگی خود را با حضور در نمایشگاه‌ های مختلف معرفی می کنیم.

کد خبر 1041882

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha