به گزارش خبرنگار مهر، سعید میرزانژاد پیش از ظهر دوشنبه در مراسم روز مهندسی در دانشکده فنی مهندسی دانشگاه مازندران در سخنانی با گرامی داشت یاد دانشمند به نام ایرانی خواجه نصیرالدین طوسی گفت: ایران با وجود دانشمندانی چون خواجه نصیرالدین صاحب پشتوانه غنی علمی و فرهنگی است.
وی افزود: در حال حاضر حضور دانشجویان و محققان جوان در شاخه های مختلف علوم می تواند آینده ای به مراتب بهتر از اکنون را برایمان رقم زند.
وی با ابراز خرسندی از روند رو به پیشرفت آموزش عالی در کشورمان گفت: دانشگاه مازندران از نمونه های بارز رشد و توسعه آموزش عالی در شمال کشور است که از بدو تاسیس تاکنون در زمینه های مختلف آموزشی،پژوهشی و عمرانی تحولات قابل توجهی به خود دیده است.
معاون آموزشی دانشگاه مازندران در بخش دیگری از سخنانش با دعوت دانشجویان به شرکت در رقابتهای سازنده علمی ،به تسهیلات برگزیدگان المپیادهای علمی و دانشجویی اشاره کرد و گفت: المپیادهای علمی با هدف ایجاد نشاط و شادابی علمی در میان دانشجویان برگزار می شود و برگزیدگان آن از امتیازات ویژه ای برخوردار می شوند.
وی گفت: استفاده از سهمیه بورس تحصیلی در دوره دکتری،تامین هزینه شرکت در کنفرانسهای خارجی برای ارائه مقاله، دریافت بورس دکتری برای خارج از کشور با تایید سازمان سنجش، استفاده از بورس نخبگان، تبدیل دوره نظام وظیفه به یک دوره کوتاه آموزش نظامی و گذراندن مابقی خدمت به صورت پژوهشگر در مراکز پژوهشی از جمله تسهیلات در نظر گرفته شده برای دانشجویان برتر المپیادهای دانشجویی است که از امسال اجرا خواهد شد.
میرزانژاد ابراز امیدواری کرد: دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه مازندران که از جمله دانشکده های تازه تاسیس این مرکز آموزش عالی است با تلاش و همت دانشجویان به یکی از مراکز علمی تولید علم و تکنولوژی در استان و کشور تبدیل شود.
محسن جهانشاهی مسئول تدوین سند توسعه نانو در استان مازندران و عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل نیز به ارائه آخرین دستاوردهای فناوری نانو کشور و روند تدوین سند توسعه نانو استان پرداخت.
دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه مازندران سال 86 تاسیس شد و هم اکنون رشته های ،مهندسی عمران، مهندسی شیمی، مهندسی کامپیوترو آی تی در این دانشکده دایر است همچنین در نظر است تا رشته های مهندسی مکانیک، صنایع، برق، دریا،مواد و معدن و هوا و فضا طی سا های آتی راه اندازی شود.
نظر شما