۳۰ دی ۱۴۰۳، ۱۳:۰۳

۳۱ هزار خانوار بهزیستی زنجان از خدمات مددکاری اجتماعی بهره‌مند هستند

۳۱ هزار خانوار بهزیستی زنجان از خدمات مددکاری اجتماعی بهره‌مند هستند

زنجان-مدیرکل بهزیستی استان زنجان گفت: هم اکنون حدود ۳۱ هزار خانوار زنجانی تحت پوشش بهزیستی از خدمات مددکاری اجتماعی برخوردار هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، روح الله خدابنده‌لو در همایش گرامیداشت روز ملی مددکار اجتماعی با شعار «مددکاری اجتماعی و به زیستن پایدار» افزود: هم اکنون ۸۹ مددکار در بخش دولتی، ۸۷ مددکار در بخش خصوصی و مراکز مثبت زندگی و در مجموع ۱۷۶ مددکار مشغول فعالیت در بخش‌های مختلف بهزیستی هستند که در گام اول مشکلات جامعه هدف را بررسی و مسیر توانمند سازی فرد را ترسیم می‌کنند.

وی افزود: هم اکنون یک مرکز حامی سرا، ۳۴ مرکز مثبت زندگی، پنج مرکز شبانه روزی نگهداری کودکان و نوجوانان، ۱۲ مرکز توانبخشی مراقبتی شبانه روزی، سه مراکز سلامت، تلاش، حمایتی آموزشی کودک و خانواده (کودکان خیابانی)، پنج مرکز اورژانس اجتماعی، ۱۲ مرکز اقامتی بهبود و بازتوانی افراد با اختلال مصرف مواد در سطح استان فعالیت می‌کنند.

خدابنده لو ادامه داد: شفاف سازی امور باید سرلوحه فعالیت‌های همه مددکاران باشد و آنان از ظرفیت پویش‌ها و مؤسسات خیریه و مردمی برای حل مشکلات و نیازهای مددجویان همراه با حفظ کرامت و شأن والای انسانی بهره گرفته و فرهنگ همدلی و بی تفاوت نبودن نسبت به مشکلات دیگران در جامعه را نهادینه کنند.

مدیرکل بهزیستی استان زنجان سالم سازی محیط زندگی مددجویان و کاهش آسیب‌های اجتماعی را هنر مددکاران عنوان کرد و گفت: خدمات بهزیستی در زمینه ارائه خدمات تخصصی در راستای توانمندسازی زنان سرپرست خانوار، مددکاری اطفال و نوجوانان بی سرپرست در واحدهای شبانه روزی و شیرخوارگاه‌ها و پیگیری وضعیت خانوادگی و اجتماعی فرزندان، وضعیت پزشکی و روان‌پزشکی فرزندان است.

وی یادآور شد: اقدامات پزشکی قانونی، واکسیناسیون فرزندان، وضعیت تحصیلی فرزندان و واگذاری امر حضانت و سرپرستی کودکان به خانواده‌های صلاحیت دار و با ارائه برنامه‌های تربیتی، مراقبتی، پرورش و آموزش امور تحصیلی تا زمان تشکیل زندگی مستقل صورت می‌گیرد.

کد خبر 6351594

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha