پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۰ اسفند ۱۳۸۸، ۱۶:۳۴

بازتاب خبر مهر/

پنج قلوهای دماوندی خانه دار می شوند/ نگرانی درتومیها کاهش یافت

پنج قلوهای دماوندی خانه دار می شوند/ نگرانی درتومیها کاهش یافت

استان تهران - خبرگزاری مهر: پنج قلوهای شهرستان دماوند از سوی معاون رئیس جمهور، فرماندار شهرستان دماوند و جمعی از مسئولین کشوری، استانی و محلی حمایت می شوند و دولت قول تامین مسکن به این خانواده را داده است.

به گزارش خبرنگار مهر در دماوند، امروز دوشنبه پنج قلوهای دماوندی میزبان معاون رئیس جمهور، فرماندار شهرستان دماوند و جمعی از مسئولان کشوری، استانی و محلی بودند.

از خبرگزاری مهر واقعا سپاسگزارم/ نگرانیها ما کاهش یافته است

پدر پنج قلوها با خرسندی از پیگیریهای یک ماه گذشته این خبر در خبرگزاری مهر و سرازیر شدن سیل احساسات و کمکهای مردمی و سازمانها به خبرنگار مهر گفت: من از خبرگزاری مهر واقعا سپاسگزارم چرا که با درج این خبر تا حد زیادی از نگرانیهای من و همسرم کاسته شد زیرا موجب کمکهای خیرین و ملاقاتهای مسئولان شد.

مجید (علی) درتومی ادامه داد: امروز بسیاری از مسئولان کشوری، استانی و محلی میهمان من، همسرم و فرزندانم بودند و مشکلات مرا از نزدیک دیده و به دردلهای ما گوش دادند و من این را مدیون خبرگزاری مهر هستم. 

وی ادامه داد: همچنین شمار زیادی از خیران و مردم از اقصی نقاط کشور و دنیا با ما تماس گرفتند و من فقط از دلگرمی دادن و شنیدن حرفهای آنها انرژی گرفته ام و احساس می کنم تنها نیستم و خانواده ای به بزرگی ایران دارم.

پرداخت سه میلیون و خانه جدید هدیه دولت به پنج قلوها

وی پیرامون وعده های مسئولان عنوان کرد: معاون رئیس جمهور با دیدن محل نامناسب خانه من ضمن پرداخت مبلغ سه میلیون تومان، دستور اعطای مسکن در محلی مناسب را به مسئولان محلی داد و تا هفته آینده به آنجا نقل مکان خواهم کرد.

این بار نه دولت، نه مسئولان و نه یک شهروند، بلکه دستان کوچک و صدای مبهم فرزندان فردای این سرزمین اظهار داشتند که هنوز انسانهای فرهیخته و نوع دوست بسیاری در این دیار مهرورزی وجود دارند تا هوای زیبای آن را زیباتر و آینده آنها را روشنتر سازند.

خبرگزاری مهر نیز همواره از اینکه بتواند گامی هر چند کوچک در راه کمک به هموطنان و همنوعان خود بردارد، بسیار خرسند است.

کد خبر 1043808

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha