افشین قطبی در آستانه دیدار تیم ملی فوتبال کشورمان برابر تایلند در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب افزود: شرایط تیم ملی بسیار مثبت است و اردوی خوبی را برگزار کرده ایم. هر روز وضعیت تیم از نظر روحیه و همدلی مثبت تر می شود.
وی با بیان اینکه با اضافه شدن نکونام و شجاعی با تمام توان به مصاف تایلند می رویم خاطرنشان کرد: ما شش بازی در روز فیفا تا جام ملت ها پیش رو داریم که دیدار با تایلند یکی از آنهاست. این روزها برای من خیلی مهم است و سعی می کنم در بازیهای تیم ملی بهترین نفرات را دعوت کرده و پله پله خود را برای حضور موفق در جام ملت ها آماده کنیم.
افشین قطبی از تلاش برای برگزاری دیدار با تیم هایی مثل شیلی ، مصر و ترکیه خبر داد و افزود: با مسئولان فدراسیون های کره جنوبی و ژاپن هم صحبت کرده ایم تا با این دو تیم نیز دیدارهای تدارکاتی برگزار کنیم.
سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان با بیان اینکه هیچ خبرنگار و عکاسی را از تمرین تیم ملی اخراج نکرده است گفت: در روز نخست تمرینات که چند خبرنگار و عکاس وارد اردوی تیم ملی شده بودند و من به آنها گفتم درحال حاضر قصد مصاحبه ندارم که البته یکی از آنها قصد داشت برای گرفتن مصاحبه وارد رستوران شود و از وی عذرخواهی کردم و گفتم نباید وارد شود.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: تیم تایلند برای صعود به جام ملت ها مجبور است به فکر پیروزی در این دیدار باشد و همین مسئله شرایط را برای انجام یک بازی زیبا فراهم می کند. آنها به فکر فوتبال هجومی هستند تا به خواسته خود برسند که در این بین ما هم سعی می کنیم از نقاط ضعف آنها استفاده و در این دیدار به نتیجه ارزشمندی دست پیدا کنیم.
سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان در پاسخ به این سئوال که آیا ممکن است برای حذف شدن اردن یا سنگاپور در این دیدار تیم ملی با قدرت کامل به میدان نرود و به تایلند امتیاز دهد با صراحت تاکید کرد: من در طول دوران زندگی ام در زمین مسابقه تنها به فکر ارائه یک بازی جوانمردانه بودم. ما برای پیروزی تیم ملی کشورمان با تمام قدرت و کیفیت بازی می کنیم و به این موضوع فکر نمی کنم این پیروزی زمینه ساز صعود یا حذف کدام تیم می شود.
قطبی با بیان اینکه با توجه به برگزاری مسابقات جام حذفی و لیگ قهرمانان آسیا زمان لازم برای هماهنگی و ریکاوری بعضی از بازیکنان وجود نداشت گفت: گروه پزشکی تیم ملی تمام تلاش خود را در این مدت انجام داده تا خستگی را از بازیکنان دور کند و آنها با شرایط ایده آل مقابل تایلند به میدان بروند. مدیریت این مسئله مشکل ماست که تمام تلاش خود را برای رفع آن بکار ببریم.
وی در پاسخ به این سئوال که پس از دعوت علی کریمی احتمال حضور مهدوی کیا و هاشمیان در تیم ملی وجود دارد اظهار داشت: من همیشه گفته ام در تیم ملی روی تمام بازیکنان باز است و دعوت از آنها به اردوهای تیم بستگی به کیفیت بازیشان دارد. من همیشه تاکید کرده ام کریمی، مهدوی کیا و هاشمیان جزو بهترین های فوتبال ایران بوده و هستند و بازیکنانی بسیار حرفه ای هستند که توانسته اند در بسیاری از کشورهای اروپایی به فوتبال خود ادامه دهند.
سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان در این خصوص اضافه کرد: حضور مهدوی کیا و هاشمیان در تیم ملی بستگی به خواست آنها و نیاز ما دارد که باید منتظر آینده بود.
قطبی در پایان در خصوص دلایل دعوت نکردن حسین کعبی گفت: کعبی مصدوم بود و من احساس کردم حضور در این اردو سه روزه به سود وی نیست حتی با حسین تلفنی هم صحبت کردم و در نهایت ترجیح دادم در این اردو وی را دعوت نکنم.
تیم ملی فوتبال کشورمان در آخرین دیدار مرحله مقدماتی جام ملتهای آسیا ساعت 19:30 دقیقه روز چهارشنبه - 12 اسفند - در ورزشگاه آزادی به مصاف تیم ملی تایلند می رود.
نظر شما