پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۷ مرداد ۱۳۸۳، ۱۳:۵۱

با هدف اهتمام و تاكيد بر توسعه بخش تعاون

فراكسيون تعاون مجلس اعلام موجوديت كرد

به دنبال تشكيل فراكسيون هاي متعدد در مجلس شوراي اسلامي، فراكسيون تعاون با هدف اهتمام و تاكيد بر توسعه بخش تعاون اعلام موجوديت كرد.

به گزارش خبرنگار پارلماني "مهر" فراكسيون تعاون مجلس با هدف اهتمام و تاكيد بر توسعه بخش تعاون و ضرورت يكپارچه سازي و تدوين استراتژي و برنامه جامعه در اين بخش با بيش از 120 عضو اعلام موجوديت كرد.

در نشست عمومي اين فراكسيون كه روز يكشنبه در مجلس برگزار شد و بيش از هفتاد نفر از اعضاي اين فراكسيون حضور داشتند  اعضاي هيات رييسه فراكسيون تعاون انتخاب شدند.

ايرج نديمي نماينده لاهيجان و انوشيروان محسني بندپي به عنوان رييس و نايب رييس اين فراكسيون انتخاب شدند. هيات رييسه فراكسيون تعاون مجلس هفت عضو دارد.

تلاش براي تحقق اصول چهل و سوم و چهل و چهارم قانون اساسي و پيگيري لوايح و طرحهاي قانوني مرتبط با توسعه تعاون و حمايت تا مرحله تصويب در كميسيون هاي مربوط از ديگر اهداف اين فراكسيون اعلام شده است.

 

 

کد خبر 104414

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha