به گزارش خبرگزاري مهر، غلامعلي حدادعادل در آغاز اين ديدار ضمن ابراز خرسندي از روابط بسيار دوستانه دو كشور گفت: از ابتداي پيروزي انقلاب اسلامي مناسبات دو كشوربسيار نزديك و همواره و به توسعه و پيشرفت بوده است و در ميان روابط ايران با ساير كشورهاي آفريقايي يك الگو بسيار خوب مي باشد.
حداد عادل در ادامه با بيان اهميت رابطه با كشورهاي آسيايي و افريقايي در سياست خارجي كشورمان خاطر نشان كرد: ما با توجه به اعتقادات اسلامي براي تحكيم و تقويت رابطه با كشورهاي آسيايي و آفريقايي اهميت بسيار قائل هستيم و به مردم افريقا احترام زيادي مي گذاريم.
وي در ادامه سخنان خود با اشاره به ديدگاههاي مشترك دو كشور درباره تحولات منطقه افزود: خروج اشغالگران از منطقه و واگذاري از منطقه و واگذاري حاكميت عراق به مردم اين كشور صلح و ثبات منطقه را تامين خواهد كرد.
رييس مجلس شوراي اسلامي در پايان ابراز اميدواري كرد هر روز شاهد توسعه بيشتر روابط سياسي و اقتصادي و پارلماني ميان دو كشور باشيم.
استفان چي كتان سفير زيمبابوه در كشورمان نيز در اين ديدار با تاكيد بر روابط نزديك دو كشور گفت: ما به تقويت رابطه با ايران اهميت فراوان مي دهيم.
وي ديدارهاي منظم مقامات عالي رتبه دو كشور را نشانه دوستي ميان آنها دانست و افزود: تقويت روابط پارلماني ميان دو كشور نقطه عطفي در مناسبات دوستانه صميمانه ايران و زيمبابوه خواهد بود.
سفير زيمبابوه در اين ديدار گزارشي از تحولات داخلي كشور خود و روابط اين كشور با كشورهاي غربي به رياست مجلس شوراي اسلامي ارائه داد.
نظر شما