پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۵ اسفند ۱۳۸۸، ۱۳:۰۴

پشت صحنه "درباره الی" در جشن تصویر پخش می‌شود

پشت صحنه "درباره الی" در جشن تصویر پخش می‌شود

فیلم مستند پشت صحنه "درباره الی" ساخته حمید رضا قربانی و مریم نراقی ،16 اسفند ماه در خانه هنرمندان به نمایش در می‌آید.

به گزارش خبرنگار مهر، این اولین نمایش مستند 80پشت صحنه  دقیقه‌ای "درباره الی" است  است. بعد از نمایش فیلم که در ساعت 19 ،نشست پرسش و پاسخ آن با حضور امید روحانی منتقد سینما، اصغر فرهادی، مریلا زارعی، احمد مهران فر، شهاب حسینی، رعنا آزادی ور، پیمان معادی و صابر ابر برگزار می‌شود.

 "درباره الی" جایزه خرس نقره ای جشنواره برلین را از آن خود کرده است وهمچنین در جشنواره های داخلی و خارجی نیز جوایز متعددی دریافت کرده است.

فیلمبرداری "درباره الی" آخرین ساخته اصغر فرهادی بهار 87 در شمال ایران انجام شد و مریم نراقی منشی صحنه و حمید رضا قربانی دستیار کارگردان آن ساخت  مستند پشت صحنه آن  را در همان زمان شروع کردند.

کد خبر 1046262

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha