پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۷ اسفند ۱۳۸۸، ۱۰:۱۴

در مجلس مطرح شد؛

بودجه 89 با توجه به برنامه پنجم نوشته شده است/ از رشد بودجه عمرانی وحشت نکنیم

بودجه 89 با توجه به برنامه پنجم نوشته شده است/ از رشد بودجه عمرانی وحشت نکنیم

نماینده مردم اسفراین در مجلس هشتم توجه به اسناد بالادستی و کانالیزه کردن نقدینگی را از نقاط مثبت لایحه بودجه سال 89 کل کشور برشمرد.

به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، هادی قوامی که در جلسه علنی صبح امروز دوشنبه مجلس به عنوان موافق کلیات لایحه بودجه سخن می گفت تصریح کرد: در لایحه بودجه به اسناد بالادستی از جمله قانون برنامه چهارم و برنامه پنجم توجه شده است.

وی تنظیم رابطه دولت و شرکت نفت بر اساس برنامه پنجم را از دیگر نقاط قوت کلیات بودجه سال 89 دانست و گفت: این کار در راستای شفاف سازی و درست کردن شاخص های اقتصادی و شفاف شدن درآمدهایی که منشاء نفتی دارند صورت گرفته و سهم شرکت نفت از سوی مجلس مشخص شده است و گزارش کمیسیون تلفیق باعث شفاف تر شدن لایحه دولت شده است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس ادامه داد: توجه به قوانین دائمی در کمیسیون تلفیق مورد توجه قرار داشته است.

وی کانالیزه کردن نقدینگی سرگردان را از دیگر نقاط قوت لایحه بودجه دانست و گفت: این اقدام با هدف ورود بخش خصوصی به اقتصاد به منظور رسیدن به اهداف اصل 44 صورت گرفته است.

قوامی در پایان گفت: اصل انعطاف پذیری نیز در گزارش کمیسیون تلفیق رعایت شده تا دست دولت برای جابجایی اعتبارات تا حد 10 درصد باز باشد.

همچنین هادی مقدسی نماینده بروجرد به عنوان موافق کلیات لایحه بودجه گفت: باید بودجه به شکلی تنظیم شود که 2 اصل عدالت و توسعه به صورت همزمان لحاظ شود که این دو موضوع در لایحه پیشنهادی دولت و نیز گزارش کمیسیون تلفیق به خوبی محقق شده اند.

وی با اشاره به برخی انتقادات نسبت به بودجه سال 85 مبنی بر تزریق نقدینگی بیان داشت: همیشه نقدینگی عوارض ندارد و اگر این نقدینگی هدایت شده به بودجه کشور و طرح ها تزریق شود نه تنها عوارض ندارد بلکه عوارض بزرگی نیز خواهد داشت.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس تاکید کرد: آنچه که در لایحه 89 به عنوان بودجه به مجلس ارائه شده هدایت نقدینگی است و ما نباید از اینکه اعتبارات عمرانی مثلا رشد 70 درصدی داشته وحشت داشته باشیم.

به گفته مقدسی کشور هم اکنون با وضعیت اقتصادی حساسی مواجه است و 2 موضوع رکود و تورم را در کشور به صورت همزمان شاهدیم.

نماینده بروجرد در پایان گفت: این بودجه به صورت شفاف به مجلس ارائه شده و امیدواریم نمایندگان مجلس نیز با در نظر گرفتن شرایط ویژه کشور با نظر مثبت به آن رای بدهند.

کد خبر 1047571

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha