پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۷ اسفند ۱۳۸۸، ۱۹:۰۳

در خراسان رضوی؛

دو هزار میلیارد تومان اعتبار به ایجاد فضای عمومی اختصاص یافت

دو هزار میلیارد تومان اعتبار به ایجاد فضای عمومی اختصاص یافت

‌مشهد - خبرگزاری مهر: شهردار منطقه ثامن مشهد گفت: دو هزار و ‌500 میلیارد تومان در راستای فضاهای عمومی و خدماتی در خراسان رضوی تخصیص داده شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر در مشهد به نقل از شهرداری مشهد، حسین برزویی بعد از ظهر دوشنبه  با بیان اینکه اگر دولت کمک نکند، نوسازی بافت فرسوده اطراف حرم ‌30 سال دیگر زمان می خواهد، افزود: برای نوسازی بافت فرسوده اطراف حرم از طرف دولت هیچ‌گونه کمکی دریافت نکرده‌ایم.

شهردار منطقه ثامن مشهد اظهار داشت: میراث فرهنگی هر بنایی را که به ثبت رسیده است، اولویت‌بندی کند و به ما تحویل دهد تا ما زیر نظر میراث فرهنگی مرمت کنیم. 

برزویی  توجهی به نیازهای مالی این طرح ملی نشده است، افزود: با گذشت ‌17 سال از آغاز طرح پیشرفت فیزیکی طرح تاکنون 32.5 درصد بوده است که 2.1 درصد پیشرفت در سال بوده است.

وی با بیان اینکه در اجرا هم مشکل وجود دارد، تصریح کرد: بعد از گذشت ‌17 سال هنوز مشکل تملک زمین‌ها از طرف صاحبان زمین وجود دارد.

شهردار منطقه ثامن مشهد درباره سرمایه‌گذاران خارجی خاطرنشان کرد: طبق مصوبه سال ‌84 مجلس شورای اسلامی، چهار درصد سرمایه‌گذاری در این منطقه متعلق به سرمایه‌گذاران خارجی شیعه است.

برزویی افزود: به خاطر اینکه تا اردیبهشت سال جاری سرمایه‌گذاری با سرمایه‌گذاران خارجی به صورت متقابل بود، رشد به خصوصی در سرمایه‌گذاری خارجی نداشتیم.

وی گفت: در این ‌17 سال، سالانه ‌90 میلیارد تومان اعتبار تخصیص داده شده است و اگر سالانه ‌600 میلیارد تومان اعتبار تخصیص داده شود، پروژه طی ‌10 سال تمام می‌شود.

شهردار منطقه ثامن مشهد بیان کرد: طی ‌17 سال فقط ‌270 پروژه تکمیل شده است که ‌94 پروژه در مرحله اجرایی قرار دارد.

کد خبر 1048075

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha