به گزارش خبرنگار مهر، سید عیسی هاشمی حیدری پیش از ظهر پنجشنبه در جلسه ستاد ساماندهی گلزارهای شهدای استان در استانداری افزود: همچنین در این مدت 398 مزار شهدا در استان ساماندهی شده است.
وی خاطر نشان کرد: ساماندهی گلزارهای شهدای بالای دو مزار در محدوده طرحهای هادی به عهده بنیاد مسکن انقلاب اسلامی مازندران قرار گرفته است.
معاون عمرانی استانداری مازندران با اشاره به اینکه بنیاد مسکن ساماندهی 13 گلزار شهدای استان در روستاها را برعهده گرفته است، بیان کرد: تاکنون ساماندهی گلزارهای شهدا در سه شهر مازندران پایان یافت.
هاشمی حیدری با بیان اینکه شهرداری بابل باید هر چه سریعتر نسبت به ساماندهی گلزار شهدای گله محله این شهر اقدام کند، یادآور شد: به واسطه عدم اختصاص اعتبار 100 میلیون تومانی برای ساماندهی گلزار شهدای معتمدی بابل سازمان بنیاد شهید مجبور به ساماندهی این گلزار شهدا که تعهد شهرداری بوده شده است.
وی با اعلام این مهم که اداره کل اوقاف مازندران در همه فعالیتهای دینی، مذهبی و اخروی استان حضوری فعالانه و پرشور دارد، افزود: این نهاد ساماندهی 10 گلزار شهدای مازندران را متقبل شده است.
به گفته هاشمی حیدری، ساماندهی گلزار شهدا و مزار چهار شهید فرح آباد ساری توسط اوقاف مازندران صورت می گیرد.
در پایان این جلسه مقرر شد دستگاه های اجرایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، شرکت فرآورده های نفتی منطقه ساری و چالوس و آب و فاضلاب مازندران در ردیف ادارات شرکت کننده در ساماندهی گلزارهای شهدای استان قرار گیرند.
مازندران در طول دوران انقلاب و جنگ تحمیلی، 10هزار و 400 شهید را تقدیم اسلام کرده است.
نظر شما