به گزارش خبر نگار مهر در مشهد، مهدی عباسی ظهر جمعه در جمع خبرنگاران در محل این سازمان افزود: باتوجه به استقبال مردم از مجتمع های میان راهی امام رضا(ع) که از سوی این سازمان در استانهای خراسان شمالی، رضوی و جنوبی احداث شده است ، این سازمان مصمم می باشد تا در سایر نقاط کشور ساخت چنین مجتمعهایی را در دستور کار قرار دهد.

مشهد - خبرگزاری مهر: مدیرعامل سازمان عمران و توسعه خراسان گفت: مجتمعهای میان راهی امام رضا(ع) در خارج از استانهای خراسان ساخته می شود.
مدیر عامل سازمان عمران و توسعه خراسان تاکید کرد: در حال بررسی احداث یک مجتمع دیگر در نزدیکی قزوین و روستای زیاران هستیم که احتمالا عملیات اجرایی آن نیز در سال آینده آغاز میشود.
عباسی با اشاره به اینکه ساخت مجتمعهای میان راهی امام رضا(ع) از سال 1376 در استانهای خراسان به منظور خدمت رسانی به زائران حضرت رضا(ع) آغاز شده است.
مدیر عامل سازمان عمران و توسعه خراسان تاکید کرد: تا کنون 13 مجتمع میان راهی که دارای تجهیزات و امکانات لازم از قبیل نمازخانه، سرویسهای بهداشتی، واحدهای تجاری، رستوران و آلاچیق جهت استراحت مسافران هستند در استانهای خراسان شمالی، رضوی و جنوبی احداث شده است.
وی با اشاره به اینکه ساخت هر مجتمع بین 700 میلیون تا یک میلیارد تومان هزینه در بر دارد.
مدیر عامل سازمان عمران و توسعه خراسان تاکید کرد: در حال حاضر پنج مجتمع که از 5 تا 85 درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار هستند در شهرهای چناران، مزداوند، بجستان، بشرویه و دامغان در دست ساخت است.
وی تاکید کرد: همچنین در استان ایلام و شهر مرزی مهران برای زائران ورودی از عتبات عالیات که جهت زیارت مرقد منور رضوی عازم شهر مشهد می شوند، احداث چنین مجتمعی درسال 89 آغاز خواهد شد.
عباسی با اشاره به اینکه برای مکانیابی ساخت مجتمعهای امام رضا(ع) در کشور کار کارشناسی دقیقی صورت میگیرد.
کد خبر 1050301
نظر شما