پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۹ مرداد ۱۳۸۳، ۱۵:۰۵

طي بيانيه‌اي

بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس تجاوز به حريم علوي را محكوم كرد

بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس طي بيانيه‌اي بي‌حرمتي به حرم مطهر اميرالمؤمنين علي (ع) در نجف اشرف را محكوم كرد

به گزارش گروه دفاع مقدس خبرگزاري مهر، در اين بيانيه آمده است : دست پليد استكبار جهاني به سركردگي آمريكا و صهيونيسم ، گستاخي و وقاحت را تا به جايي رسانيده كه علاوه بر تجاوز به حريم مقدس علوي (ع) در نجف اشرف و خون كردن دل همه مسلمانان و آزادگان به ويژه شيعيان جهان ، اين بار به اخراج خبرنگاران رسانه هاي گوناگون و سانسور شديد اين جنايت نيز پرداخته است .

همچنين اين بيانيه مي افزايد : حوادث اخير شهر نجف در كنار بي حرمتي به مقدسات جهان اسلام به ويژه تشيع ، نشانگر نهايت بي اعتنايي به واژه هايي همچون آزادي بيان ، حقوق بشر و دموكراسي است كه همواره سر لوحه شعارهاي دروغين غربيان بوده است . جا دارد رسانه هاي مستقل و آزاد جهان به اين نكته دقت كنند كه چگونه كساني كه از حربه هايي همچون نقض آزادي بيان و حقوق بشر استفاده مي‌كنند ، به خود اجازه دخالت در امور داخلي ديگر كشورها و حتي حمله به آنها را مي دهند ، توانسته اند بدين گونه ابتدايي ترين اصول اوليه  آزادي بيان و ايفاي وظايف خبرنگاران را زير پا بگذارند .

بنياد حفظ آثار و نشر ارزش هاي دفاع مقدس  درپايان بيانيه خود ضمن محكوم كردن بي حرمتي به حرم مطهر اميرالمؤمنين حضرت علي (ع) در نجف اشرف وتقبيح اين گونه اعمال، از يكايك رسانه هاي مستقل و آزاده و خبرنگاران متعهد بدون مرزخواست تا با تلاش و مجاهدتي خالصانه به انعكاس اين جنايات بپردازند تا دست اين خونخواران مظلوم نما و دروغگو هرچه بيشتر براي افكار عمومي جهان به ويژه كشورهاي مسلمان آشكار شده و پرده ديگري از ماهيت خبيث اين شياطين كنار زده شود .

کد خبر 105076

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha