محمد دریجانی در گفتگو با خبرنگار مهر در یزد اظهار داشت: هم اکنون 525 بیمار خاص در سطح استان یزد از خدمات درمانی بیمه خدمات درمانی بهره مند می شوند که بیش از 60 درصد این بیماران معادل 314 نفر را بیماران کلیوی تشکیل می دهند.
وی خاطرنشان کرد: بر اساس قانون، بیماران خاص شامل بیماران تالاسمی، هموفیلی، نارسایی مزمن کلیه و ام اس هستند که از مجموع بیماران مذکور 525 نفر زیرپوشش بیمه خدمات درمانی هستند که از این تعداد 314 نفر بیمار کلیوی، 93 نفر ام اس، 81 نفر تالاسمی و 37 نفر هموفیلی هستند.
دریجانی بیان داشت: دولت برنامه ریزی های بسیار خوبی برای تامین هزینه درمانی بیماران خاص داشته است به طوری که عمده خدمات درمانی به این بیماران رایگان است یا فرانشیز را حداکثر 10 درصد پرداخت می کنند بنابراین به نظر می رسد بیماران خاص مشکلی در مسائل درمانی در استان یزد نداشته باشند.
این مسئول یادآور شد: در بیماران کلیوی نیازمند به انجام دیالیز نیز این عمل به صورت رایگان انجام می شود.
مدیرکل بیمه خدمات درمانی استان یزد خاطرنشان کرد: میزان هزینه بیماران خاص در شش ماهه نخست سال جاری چهار میلیارد و 319 میلیون و 280 هزار و 719 ریال بوده است که این رقم به موسسات تشخیصی - درمانی پرداخت شده است.
نظر شما