پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۳۰ مرداد ۱۳۸۳، ۱۵:۳۴

رييس كميسيون امنيت ملي در گفتگو با "مهر":

كميسيون امنيت ملي مساله مهاجرت نخبگان و فرار سرمايه ها را در دستور كار قرار مي دهد

رييس كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس شوراي اسلامي گفت: اين كميسيون نسبت به مساله مهم مهاجرت نخبگان و فرار سرمايه ها بسيار حساس بوده و آن را در دستور كار قرار خواهد داد.

علاءالدين بروجردي درگفتگو با خبرنگار سياسي مهر، افزود: از نظر كميسيون امنيت ملي اين مساله قابل توجه و پيگيري است تا راهكاري را براي رفع آن پيدا كرد.

وي خاطرنشان كرد: كميسيون امنيت ملي به دليل اينكه مسايل اولويت دار بسياري را در دستور كار خود قرار دارد تاكنون نتوانسته است به اين مساله رسيدگي كند، اما به طور يقين اين مساله به زودي در دستور كار قرار مي گيرد.

رييس كميسيون امنيت ملي با اشاره به حجم انبوه مسايل در دست بررسي در اين كميسيون گفت: اعضاي كميسيون درصدد هستند هر چه سريع تر بررسي در خصوص مسايل موجود را به پايان برسانند تا بتوان مسايل مهم ديگر نظير مهاجرت نخبگان و فرار سرمايه ها را در دستور كار قرار دهيم.
کد خبر 105261

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha