پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۶ اسفند ۱۳۸۸، ۱۴:۵۸

مستند "رد پای کرج در تاریخ" ساخته شد

مستند "رد پای کرج در تاریخ" ساخته شد

استان تهران - خبرگزای مهر: مستند "در پای کرج در تاریخ" با همکاری موزه تاریخ شهر کرج ساخته شد.

مدیر موزه موزه تاریخ، مردم شناسی و اسناد و نسخ خطی کرج در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر افزود: این مستند با هدف معرفی جایگاه کرج در تاریخ ساخته شده و فردی به نام"عالی نژاد" کارگردانی آن را بله عهده داشته است.

عباس فتاحیان ادامه داد: در این مستند به آثار تاریخی، پیشینه تاریخی، فرهنگ، زبان و تمدن کرج پرداخته شده که پیش بینی می شود این امر تاثیر فراوانی در معرفی جایگاه تاریخی کرج داشته باشد.

وی بیان کرد: مستند یادشده با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری کرج و میراث فرهنگی ساخته شده و به گردشگران نوروزی اهدا می شود.

فتاحیان عنوان داشت: این مستند همراه با نقشه، کاتالوگ و کارت پستال به گردشگران داده می شود که این امر باعث می شود گردشگران و مسافران نوروزی آگاهی بیشتری با ویژگی های تاریخی کرج داشته باشند.

وی در خصوص مستند تاریخی البرز شمالی نیز خاطرنشان کرد: این مستند در خصوص روستاهای سوهانک، لواسانات، افجه، اوشان، فشم، ورجین، کاهار، دیزین، کن، سولقان و شمشک ساخته شده است.

این محقق کرج شناسی بیان کرد: مستند یادشده با همکاری پژوهشکده و مردم مطالعات کرج شناسی تولید شده است.

وی یادآور شد: هدف از ساخت این مستند، بررسی زبان، گویش و فرهنگ و معرفی کوه ها و راه ها و مسیرهای ارتباطی منطقه البرز شمالی که در گذشته مورد استفاده قرار می گرفته، است.
 
کد خبر 1053232

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha