به گزارش خبرگزاری مهر، محمود احمدی نژاد پس از آبگیری سد کارون 4 با حضور در نیروگاه این سد از بخش های مختلف این نیروگاه بازدید کرد و با توضیح مسولان امر در جریان نحوه فعالیت این نیروگاه قرار گرفت.
احمدی نژاد به هنگام آبگیری سد کارون 4 گفت: با احداث این سد باید به سمت کارهای بزرگتر و موثرتر در جهت شکوفایی ایران گام برداریم.
وی به هنگام آبگیری سد کارون 4 در گفتگو با متخصصین و دست اندرکاران احداث این سد که از طریق بی سیم انجام شد، اظهار داشت: سد سازی افتخاری بزرگ برای ملت ایران است و باید از همه تلاشگران و متخصصانی که در احداث سد کارون 4 نقش موثری داشته اند تشکر کرد.
رئیس جمهور افزود: به عنوان خادم ملت از همت بی دریغ همه تلاشگرانی که سالها به عشق ساختن ایران اسلامی در احداث سد بزرگ کارون 4 تلاش کرده اند، تشکر و قدردانی مینمایم.
رئیس جمهور قرار است تا دقایقی دیگر در مراسم آبگیری سد کارون 4 و در جمع متخصصان و دست اندرکاران احداث این سد سخنرانی نماید.
نظر شما