پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۷ فروردین ۱۳۸۹، ۱۳:۴۶

انتخابی المپیک نوجوانان- هلند/

شناگر ایران جواز حضور در رقابت های المپیک نوجوانان را کسب کرد

شناگر ایران جواز حضور در رقابت های المپیک نوجوانان را کسب کرد

احمد رضا جلالی شناگر نوجوان کشورمان با درخشش در مسابقات شنای انتخابی هلند جواز حضور در نخستین دوره مسابقات المپیک نوجوانان در سنگاپور را کسب کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در دومین روز مسابقات شنای انتخابی المپیک نوجوانان که با حضور300 شناگر از 21 کشور جهان در شهر آمستردام جریان دارد روز جمعه احمد رضا جلالی در ماده 200 متر مختلط انفرادی که با رقابت 80 شناگر برگزار شد موفق شد با ثبت زمان 13/11/2 دقیقه ضمن کسب جواز ورودی مسابقات المپیک نوجونان سنگاپور، رکورد جدیدی را نیز در این ماده برای کشورمان به نام خود ثبت کند.

جلالی با ثبت این رکورد به میزان یک ثانیه رکورد ملی کشور در ماده 200 متر مختلط انفرادی که متعلق به خودش بود را کاهش داد.

در ادامه این این رقابت ها و در سومین روز، احمد رضا جلالی در ماده 50 متر پروانه ، همایون حقیقی در ماده 200 متر پروانه و امیر محمد شجاعی فر در ماده 50 متر قورباغه وعصر روز شنبه احمد رضا جلالی و همایون حقیقی در ماده 100 متر پروانه با حریفان جهانی خود به رقابت می پردازند.

تیم ملی شنای نوجوانان کشورمان با 3 شناگر در رقابت های انتخابی هلند شرکت کرده است. هدایت این تیم را عباس علی کشتکار برعهده دارد.

احمد رضا جلالی با کسب سهمیه ورودی المپیک سنگاپور جایزه 15 میلیون تومانی فدراسیون شنا را دریافت خواهد کرد.

مسابقات شنای انتخابی هلند از پنجم فروردین در شهر آمستردام هلند آغاز شده و روز نهم به پایان خواهد رسید.

کد خبر 1054916

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha