به گزارش خبرنگار مهر، رئیس جمهوری 6 شهریور ماه سال 87 در نامه ای خطاب به وزیر علوم، تحقیقات و فناوری وقت دستور داد درباره چگونگی ادامه تحصیل، اخذ مدرک و استفاده از بورسهای تحصیلی در داخل و خارج بدون رعایت ضوابط آموزشی برخی از مدیران بررسی جامعی انجام شود.
محمد مهدی زاهدی وزیر علوم دولت نهم هنگامی که وزارت علوم را به کامران دانشجو سپرد در گفتگو با خبرنگار مهر درباره سرانجام این دستور رئیس جمهور گفت: تنها 25 تا 30 درصد مدارک مدیران برای وزارت علوم ارسال شده که برخی مدارک ارسالی هم اصل مدرک (کپی اصل مدرک) نیستند که برای ارزیابی نمی توان از آنها استفاده کرد.
وی ادامه داد: وزارت علوم دولت نهم بر اساس دستور رئیس جمهوری از تمام دستگاهها خواست آخرین مدرک مدیران خود را به وزارت علوم ارسال کنند. این درخواست از قوه قضاییه، قوه مقننه (مجلس)، تمام وزارتخانه ها و معاونتهای ریاست جمهوری صورت گرفت اما متاسفانه به این درخواست پاسخی داده نشد و مدارک مدیران برای ما ارسال نشد.
وی تصریح کرد: اصلا وزارت علوم چگونه می توانست با مجلس و قوه قضاییه که مدارک تحصیلی مدیران خود را ارسال نکرده بودند برخورد کند. ما تنها چند دفعه موضوع را پیگیری کردیم.
و اما کامران دانشجو وزیر علوم دولت دهم اعتقاد دیگری به این موضوع دارد. وی معتقد است که نباید با نگاه نامناسب موضوع را مورد بررسی قرار داد.
کامران دانشجو وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: نگاه من این است که افراد درستکار و صادق هستند مگر اینکه خلاف این امر ثابت شود.
وی ادامه داد: اگر کسی یا ارگانی نسبت به مدرک مدیری گزارشی ارائه کند و تردیدی مطرح شود به طور حتم این مدرک در وزارت علوم مورد بررسی قرار می گیرد و نتیجه آن اعلام می شود. اما اینکه بخواهیم همه را متخلف بدانیم مگر آنکه خلافش ثابت شود صحیح نیست و این نگاه، نگاه من و دولت نیست.
وزیر علوم تاکید کرد: اگر کسی نسبت به مدرکی شبهه ای داشت و گزارشی در این زمینه به وزارت علوم رسید این شبهه مورد بررسی قرار می گیرد.
کامران دانشجو تاکید کرد که باید در ارتباط با صحت مدارک مسئولان حساسیت بیشتری به خرج داد.
نظر شما