پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۸ فروردین ۱۳۸۹، ۱۸:۱۹

باشگاه پژوهشگران جوان اهر واحد نمونه دانشگاه های آزاد کشور

تبریز - خبرگزاری مهر: معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر گفت: این باشگاه به جهت تلاش مستمر در حوزه فرهنگی و فوق برنامه، باشگاه برتر فرهنگی در بین واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی شناخته شد.

به گزارش خبرنگار مهر در اهر، مقصود جهانی عصر چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: باشگاه پژوهشگران جوان واحد اهر یکی از باشگاه های فعال در جهت جذب نخبگان دانشگاهی بوده و محلی مناسب برای حمایت از خلاقیتهای دانشجویان و مکانی برای بهره مندی از امکانات دانشگاه در جهت شکوفایی استعدادهای دانشجویان محقق و پژوهشگر است.

وی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر در راستای ارئه خدمات مناسب برای تحقیق و پژوهش اعضاء، امکانات و تجهیزات واحد اعم از سایت اینترنت، کتابخانه، کارگاه ها و آزمایشگاه ها بصورت رایگان در اختیار اعضا بوده و این افراد می توانند بدون هیچ محدودیتی از تسهیلات ویژه ای که برای اعضاء باشگاه تدارک دیده شده استفاده کنند.

جهانی تصریح کرد: هم اکنون 136 نفر عضو باشگاه پژوهشگران جوان واحد اهر هستند.

جهانی از ثبت شش اختراع جدید شامل سیستم نمک پاشی جاده ها، دستگاه مدرن جاروب خیابانها، طراحی و ساخت مبدل جهت بازیافت اتلاف حرارتی، وسیله کمک آموزشی دیجیتال برای نمایش اربیتال، ساخت ربات عملیاتی و امدادی، ساخت فاصله یاب زاویه ای، نانو آجر فوق سبک پلیمری، نفوذگر ضد آب کریستالی جهت نفوذناپذیر کردن بتن و کسب دو مدال نقره از مسابقات اختراعات ژنو، یک مدال برنز از مسابقات نورنبرگ آلمان از سوی امین پیری عضو باشگاه و کسب مقام سوم جشنواره جوان خوارزمی توسط سجاد محمودی را از دیگر فعالیتهای این باشگاه عنوان کرد.

وی همچنین، از ارائه دو مقاله توسط اعضاء در دوازدهمین کنفرانس دانشجویی و مهندسی برق کشور و چاپ چهار عنوان مقاله در مجلات ISI و تخصصی علمی - پژوهشی خبر داد.

کد خبر 1059693

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha