به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، عبدالرضا دادبود صبح پنجشنبه در نشست این ستاد در گرگان افزود: ارائه خدمات به میهمانان نوروزی باید به بهترین شکل ممکن باشد تا طی سال های آتی شاهد حضور بیشتر مسافران در این استان باشیم.
وی اظهار داشت: دستگاه های مسئول تمامی امکانات و ابزار خود را برای پذیرایی از میهمانان نوروزی و ارائه خدمات به آنها به کار گرفته اند و تأمین امنیت مسافران و گردشگران نوروزی مهمترین وظیفه ای است که مسئولان استان به آن توجه داشتند.
استاندار گلستان، فعالیتها و امور مربوط به خدمات رسانی به مسافران و گردشگران نوروزی را مثبت و قابل تقدیر ارزیابی کرد و گفت: با تلاش و پیگیری های همه مسئولان ستاد در سطح استان پیش بینی می کنیم ستاد دائمی تسهیلات و نظارت بر سفرهای استان به عنوان یکی از ستاد های مطرح کشور اعلام شود.
جواد قناعت خاطرنشان کرد: با توجه به بضاعت استان و تلاش مسئولان ستاد رضایت مسافران و گردشگران جلب خواهد شد.
نظر شما