پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۹ فروردین ۱۳۸۹، ۱۵:۲۲

مربیان کانون پرورش فکری کودکان نیشابور در کشور برگزیده شدند

مشهد - خبرگزاری مهر: کارشناس فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان‌ رضوی گفت: مربیان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نیشابور، مقامهای برگزیده مسابقات ادبی آفرینش و بازنویسی متون کهن کشور را به خود اختصاص دادند.

به گزارش خبرنگار مهر در نیشابور، طیبه ادیبی ظهر پنجشنبه در جمع خبرنگاران افزود: همه ساله کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کشور در راستای ارتقای سطح علمی، فرهنگی، هنری، آموزشی و ادبی مربیان خود اقدام به برگزاری مسابقات متعدد در بین این قشر می‌کند که باید آموخته‌های خود را به کودکان و نوجوانان انتقال دهند.

کارشناس فرهنگی حوزه سه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان‌رضوی سال گذشته نیز دو مسابقه ادبی آفرینش و بازنویسی و بازآفرینی متون کهن در کشور برگزار شد که مربیان نیشابور توانستند خوش درخشیده و مقام‌های برگزیده کشوری را به خود اختصاص دهند.
 
وی اظهار داشت: در مسابقه ادبی آفرینش در بخش داستان نویسی، زهره اکبرآبادی و سمیه سلامی‌راد، مربیان مرکز شماره یک نیشابور مقام‌های برگزیده کشور را از آن خود کردند.
 
وی ادامه داد: داوری این مسابقات را محمد‌رضا بایرامی، نورا حق‌پرست و خسرو باباخانی، از نویسندگان مطرح حوزه کودک و نوجوان برعهده داشتند.
 
کارشناس فرهنگی حوزه سه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خراسان‌رضوی خاطر نشان کرد: در مسابقه بازآفرینی و بازنویسی متون کهن با محوریت کتاب‌های گلستان‌سعدی و جوامع‌الحکایات محمد عوفی نیز در بخش بازآفرینی زهره اکبرآبادی و فاطمه انجیدنی مربیان مرکز یک و در بخش بازنویسی سمیه سلامی‌راد مربی مراکز نیشابور موفق به کسب مقام‌های برگزیده کشور شدند.
 
ادیبی افزود: داوری این مسابقه نیز بر عهده داوود غفارزادگان، ابراهیم حسن‌بیگی و شهرام شفیعی از چهره‌های مطرح داستان‌نویسی کشور بود.
 
وی خاطر نشان کرد: امیدواریم در سالی که به نام همت مضاعف، کار مضاعف نام‌گذاری شده است، با تلاش‌های بیش از پیش مربیان کانون شاهد موفقیت‌های همیشگی آنها باشیم.
کد خبر 1059929

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha