به گزارش خبرنگار مهر در سنندج، سید عماد حسینی پنجشنبه شب در مراسم کلنگ زنی پروژه 285 واحدی مسکن مهر شهرستان قروه که با حضور وزیر مسکن و شهرسازی برگزار شد، اظهار داشت: طرح مسکن مهر یکی از اقدامات بسیار خوب دولت به شمار می رود که نباید اجازه داد این طرح در میان ساختار اداری دستگاه ها و سازمانهای متولی با مشکلات مواجه شود.
وی ادامه داد: طرح خانه دار کردن تمامی اقشار جامعه به ویژه اقشار متوسط و ضعیف امر بسیار خوب و پسندیده ای است که می توان بر اساس اجرای طرح مسکن مهر در این راستا حرکت کرد و وزارت مسکن و شهرسازی به عنوان متولی اصلی اجرای این طرح نباید اجازه دهد که در اجرای این طرح مشکلات و سنگ اندازیهای صورت گیرد.
نماینده مردم شهرستانهای قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: اجرای طرح مسکن مهر نه تنها زمینه خانه دار شدن مردم را فراهم می کند بلکه عامل اصلی برای ساماندهی وضعیت مسکن و زمین در کشور نیز به شمار می رود و خوشبختانه تاکنون باعث شده است که بخش زیادی از افراد سودجو و زمین خواران بزرگ نیز دستگیر شوند.
حسینی در ادامه با اشاره به روند اجرای طرح مسکن مهر در استان کردستان عنوان کرد: خوشبختانه بر اساس اقدامات صورت گرفته وضعیت اجرای طرحهای مسکن مهر در استان کردستان مناسب است ولی راضی کننده نیست و می بایست که با توجه به حضور و استقبال مردم این استان وضعیت به مراتب بهتری را شاهد بودیم که امیدواریم با توجه به نگاه ویژه وزیر مسکن و شهرسازی در سال جاری این روند تسریع یابد.
وی خواستار افزایش اعتبارات و تسهیلات آماده سازی برای اجرای طرح مسکن مهر در استان کردستان شد و افزود: با توجه به وضعیت جغرافیایی و توپوگرافی شهرهای استان کردستان، هزینه آماده سازی زمین به مراتب بیشتر و حتی در مواردی به بیش از سه برابر کشوری می رسد که امیدواریم وزارت مسکن و شهرسازی در این راستا اقدامات لازم را انجام دهد.
در ادامه این مراسم که با حضور وزیر مسکن و شهرسازی، استاندار کردستان و جمعی از مسئولان و مدیران ادارات و سازمانهای دولتی استان برگزار شد، کلنگ پروژه 285 واحدی مسکن مهر شهرستان قروه به زمین زده شد.
نظر شما