پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۰ فروردین ۱۳۸۹، ۱۵:۱۰

حجت الاسلام عربپور:

آمارهای منتشر شده در خصوص طلاق نگران کننده است

کرمان - خبرگزاری مهر: امام جمعه موقت کرمان با اشاره به نگران کننده بودن میزان طلاق در جامعه گفت: طبق آمار از هر چهار ازدواج یک مورد به جدایی ختم می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در کرمان، حجت الاسلام مهدی عرب پور در خطبه های نمازجمعه این هفته کرمان با تاکید بر لزوم تحکیم و استحکام خانواده ها گفت: طبق آمار موجود از هر چهار ازدواج انجام شده در جامعه یک مورد به طلاق ختم می شود که این آمار نگران کننده است و باید در این خصوص چاره اندیشی شود.

وی از زوجین خواست قبل از تشکیل خانواده در خصوص وجود شرایط استحکام خانواده تفکر کنند و ادامه داد: وجود این میزان طلاق در جامعه اسلامی مطلوب نیست و تبعات اجتماعی نامطلوبی را به دنبال خواهد داشت.

امام جمعه موقت کرمان اظهار داشت: دلیل بالا رفتن آمار طلاق در جامعه مختلف است و استحکام خانواده به شرایط متفاوتی بستگی دارد اما خانواده ها نیز باید به بحث استحکام خانواده و نگهداری و تثبیت خانواده حساسیت بیشتری داشته باشند.

حجت الاسلام عربپور با تاکید بر نقش مشاوره ای خانواده ها در خصوص خانواده های نوپا گفت: خانواده ها و اقوام زوجین باید در صورت بروز مشکلات بین زوجین حکمیت کنند و اجر این مسئله در دین اسلام همانند شهادت است.

امام جمعه موقت کرمان افزود: یکی دیگر از دلایلی که موجب تحکیم خانواده ها می شود خدایی بودن ازدواجها است و اگر ازدواج با نیک رضایت خداوند انجام شود میزان فداکاری و گذشت نیز بیشتر می شود.

آمریکا و انگلیس در اغتشاشات نقش محوری ایفا کردند

وی در ادامه با اشاره به روز جشن روز فن آوری هسته ای گفت: امروز ملت ایران این روز را با یکدیگر جشن می گیرند و این نشان از یکپارچگی ملت ایران دارد.

وی افزود: برخلاف برخی تصورات تحریمهایی که علیه ملت ایران طی 30 سال گذشته روی داده است نه تنها بر کشور اثر منفی نگذاشته است بلکه موجب تحرک بیشتر در کشور برای رفع نیازها شده است و امروز ایران با اتکا به نیروی بومی خود در جمع 14 کشور دارای فن آوری هسته ای و شش کشور دارای فن آوری تولید سوخت هسته ای قرار دارد.

امام جمعه موقت کرمان اضافه کرد: برخلاف تبلیغات اخیر که می گویند آمریکا دست دوستی به ملت ایران دراز کرده است اما ایران آن را نپذیرفته است، این آمریکا است که رفتار خود را تغییر نداده است و نمونه بارز آن پیام نوروزی رئیس جمهور آمریکا است که رهبر معظم انقلاب از آن به عنوان دست مخملی یاد کرد که زیر دستکش آن یک دست آهنی قرار دارد.

وی افزود: تنها 14 روز پس از پیام نوروزی، اوباما بار دیگر شروع به تهدید مجدد ایران کرد.

حجت الاسلام عربپور گفت: در اغتشاشات اخیر نیز آمریکا و انگلیس نقش اصلی را به عهده داشتند و این نشانه بارز در مداخله در امور کشور است.

وی در ادامه با اشاره به سالگرد شهید آوینی و شهید صیاد شیرازی از آنها به عنوان اسوه یاد کرد و گفت: آوینی الگوی هنرمند متعهد است و صیاد شیرازی نیز نمونه یک ارتشی متعهد بود.

کد خبر 1060392

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha