پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۳ فروردین ۱۳۸۹، ۹:۴۷

طرح هادی 823 روستای گلستان تهیه شد

طرح هادی 823 روستای گلستان تهیه شد

گرگان - خبرگزاری مهر: رئیس بنیاد مسکن گلستان اعلام کرد: تاکنون برای 823 روستای استان طرح هادی تهیه شده است.

محمدتقی زمانی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر در گرگان افزود: از این تعداد برای 34 روستا در سال گذشته طرح هادی تهیه شده است.

وی اظهار داشت: همچنین تاکنون در 279 روستای استان طرح هادی اجرا شده است که از این تعداد در 140 روستای استان سال گذشته این طرح اجرا شده است.
 
وی خاطرنشان کرد: همچنین تاکنون 87 هزار فقره سند مالکیت مسکن روستایی در استان صادر شد که از این تعداد11 هزار فقره سال گذشته به متقاضیان ارائه شده است.
 
به گفته زمانی نژاد، طرح ساماندهی سکونتگاه های روستایی استان تاکنون در پنج منطقه اجرا که از این تعداد دو طرح سال گذشته در استان اجرا شد.
 
رئیس بنیاد مسکن روستایی گلستان بیان داشت: تاکنون 544 هکتار زمین های روستایی در استان تملک و واگذار شد که 45 هکتار آن در سال گذشته صورت گرفته است.
 
وی یادآور شد: از ابتدای تاسیس این بنیاد تا پایان سال گذشته 556 واحد مسکن شهری برای اقشار کم درآمد استان ساخته شد که 291 واحد آن در سال قبل احداث شد.
 
وی عنوان کرد: همچنین سه هزار و 103 واحد مسکن مهر نیز سال قبل در استان عملیات اجرایی آن آغاز شده است.
کد خبر 1061981

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha