پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۳ فروردین ۱۳۸۹، ۱۵:۰۵

دیده بان حقوق بشر:

جامعه جهانی متهم به جانبداری از تجاوزات اسرائیل است

جامعه جهانی متهم به جانبداری از تجاوزات اسرائیل است

سازمان دیده بان حقوق بشر از جامعه جهانی تقاضا کرد با تحت فشار قرار دادن رژیم اسرائیل به علت جنگ غزه، از اتهام جانبداری از این رژیم رهایی یابد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه عکاظ، سازمان دیده بان حقوق بشر با اشاره به نقض خطرناک و آشکار حقوق بشر طی جنگ 22 روزه رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه، خواستار تلاش جامعه جهانی در راستای فشار بر این رژیم شد.

این سازمان غیر دولتی که مقر آن در نیویورک قرار دارد، در بیانیه ای اعلام کرد: تحقیقاتی که تل آویو تا کنون در مسئله حمله به غزه در اواخر سال 2008 به عمل آورده است، با هیچ یک از موازین بین المللی سازگار نیست.

در این بیانیه دیده بان حقوق بشر آمده است: برخی از کشورها که در برابر مجازات رژیم صهیونیستی سکوت می کنند، در مجازات کشورهایی نظیر سودان، سریلانکا و کنگو تلاش خود را چند برابر می کنند.

رژیم صهیونیستی در جنگ غزه هزاران فلسطینی را به خاک و خون کشید و اکثر تاسیسات زیربنایی این منطقه را منهدم کرد.

کد خبر 1062494

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha