به گزارش خبر گزاري مهر، جانشين دبير كل حزب الله در مصاحبه اي با يك روزنامه لبناني اعلام كرد حزب الله لبنان در مرزهاي جنوب اين كشور نيروهايش را آرايش داده است و آنها را براي دفاع از مرزهايش در برابر حملات رژيم صهيونيستي تمرين داده است.
نعيم قاسم، جانشين دبيركل حزب الله كه با روزنامه ديلي استار، مستقر در لبنان صحبت مي كرد بااعلام اين مطلب افزود: حزب الله جبهه جديدي در برابر اسرائيل در كرانه غربي و نوار غزه گشوده است و اين با آموزش و مسلح كردن فلسطيني ها براي مبارزه با اسرائيل همراه است.
اين در حاليست كرد مقامات رسمي رژيم صهيونيستي ادعا كرده اند: حزب الله 12 هزار راكت و موشك در لبنان دارد و در سال 2002 تمرينات و آموزشهايي را از طريق سپاه پاسداران ايران دريافت كرده است.
روز 17 آگوست روزنامه كويتي السياسه خبر از ارسال 220 موشك از ايران به لبنان بوسيله دو هواپيماي باري داده است. السياسه در ادامه افزوده است: اين موشكها كه برد آنها 350 كيلومتر است مي تواند هر هدفي در اسرائيل را مورد تهاجم قرار دهد و در صورت حمله اسرائيل به مراكز اتمي ايران امكان حمله حزب الله با استفاده از اين موشكها به اسرائيل وجود دارد.
نظر شما