پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ فروردین ۱۳۸۹، ۱۰:۵۳

ربیعی:

تعداد مسافران مترو امسال از مرز نیم میلیارد نفر خواهد گذشت

تعداد مسافران مترو امسال از مرز نیم میلیارد نفر خواهد گذشت

مدیر عامل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه با بیان اینکه در سال گذشته حدود 460 میلیون مسافر با مترو سفر کردند گفت: با افزایش ایستگاه های مترو در سال جاری و همچنین افزایش ناوگان، تعداد مسافران مترو امسال از مرز 500 میلیون نفر خواهد گذشت.

به گزارش خبرگزاری مهر، جعفر ربیعی با بیان این مطلب اظهار کرد: 459 میلیون و 218هزار و 836 نفر مسافر در سال 88 با مترو سفر کردند که نسبت به سال 87 ، تعداد مسافران بیش از 11 میلیون نفر افزایش داشته است.

وی با بیان اینکه شلوغ‌ترین ماه ‌سال گذشته در مترو اسفند بوده است گفت: مترو بهترین راه کار حل معضل ترافیک است و با تکمیل شبکه خطوط مترو نه تنها می توان به شدت ترافیک شهر را تسهیل کند، کاهش زمان سفر، صرفه جویی در مصرف سوخت، کاهش آلودگی هوا، کاهش آلودگی صوتی و... را نیز به دنبال دارد چنانچه سفرهای مترو در سال گذشته 275 میلیون لیتر صرفه جویی در مصرف سوخت و 190 میلیون ساعت صرفه جویی در وقت مردم شده است .
 
مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه در ادامه همچنین در مورد نصب پله برقی و آسانسور در ایستگاه های مترو گفت: تقریبا اکنون به جز چند ایستگاه، در تمام ایستگاه ها پله برقی نصب شده است و همچنین در 70 ایستگاه اصلی و پرتردد مترو نیز آسانسور نصب شده تا تردد مسافران به راحتی صورت گیرد.
 
وی افزود: ایستگاه های جدید که احداث می شود نیز در کوتاه ترین زمان ممکن به پله برقی و آسانسور مجهز خواهند شد.
 
 
کد خبر 1062910

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha