به گزارش خبرنگار مهر در سنندج، محمد رضا رضا فرح ظهر سه شنبه در جریان دیدار مدیران و کارکنان بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان با نماینده ولی فقیه در منطقه کردستان اظهار داشت: از ابتدای اجرای طرح عمران و بهسازی روستاهای استان کردستان، تاکنون طرح هادی در 443 روستا اجرا شده است.
وی ادامه داد: بر اساس مطالعات صورت گرفته هزار و 400 روستای استان کردستان به دلیل ویژگی های جمعیتی و مساحتی قابلیت اجرای طرح هادی را دارا می باشند که از این میان تاکنون طرح مطالعاتی اجرای طرح هادی برای هزار و 80 روستا تهیه شده و در نوبت اجرا قرار دارند.
مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان کردستان بیان داشت: اجرای طرح هادی در مناطق روستایی به گونه ای است که بنیاد مسکن اعتبار مورد نیاز برای شروع یک فاز از طرح را تامین و تلاش می شود که در ادامه مسیر از همکاری و کمک خود اهالی روستا برای اتمام آن استفاده شود که خوشبختانه مردم ساکن در روستاهای کردستان همکاری و تعامل بسیار خوبی برای اجرای طرحهای هادی داشته اند.
رضا فرح با اشاره به استفاده از مصالح بومی و محلی برای اجرای طرحهای هادی در روستاهای استان کردستان خاطرنشان کرد: یکی از برنامه های بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان کردستان استفاده از مصالح بومی و محلی است چرا که دسترسی مردم به آن آسانتر و همچنین با شرایط جغرافیایی منطقه نیز همخوانی بهتری دارد.
وی در ادامه این جلسه با اشاره به دیگر فعالیت های صورت گرفته در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان کردستان عنوان کرد: در حال حاضر 66 هزار جلد سند مالکیت برای ساکنین روستاهای استان کردستان صادر و با توجه به برنامه ریزی های صورت گرفته امسال نیز بیش از 11 هزار جلد سند دیگر نیز صادر و در اختیار مردم قرار می گیرد.
مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان کردستان همچنین به اجرای طرحهای مختلف مسکن شهری و مقاوم سازی مسکن روستایی در این استان اشاره نمود و گفت: خوشبختانه در حال حاضر میزان استقبال مردم استان برای استفاده از تسهیلات مقاوم سازی بسیار افزایش داشته و امسال بیش از دو هزار واحد سهمیه به کردستان اختصاص پیدا کرده است.
در ابتدای این دیدار مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان کردستان در سخنانی کوتاه بر تسریع در انجام خدمت رسانی به مردم استان به ویژه در حوزه های مسکن شهری و روستایی، طرح هادی و صدور اسناد مالکیت در سال همت و کار مضاعف تاکید کرد.
نظر شما