پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۵ فروردین ۱۳۸۹، ۱۰:۴۹

انتقاد سلحشور از بی توجهی مسئولان به اصلاح وضعیت سینمای ایران

انتقاد سلحشور از بی توجهی مسئولان به اصلاح وضعیت سینمای ایران

مشهد - خبرگزاری مهر: کارگردان سریال حضرت یوسف (ع)، از بی توجهی مسئولان فرهنگی کشور نسبت به اصلاح وضعیت سینمای ایران انتقاد کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، فرج الله سلحشور سه شنبه شب در نشستی با عنوان "کنکاشی در سینمای دینی سه دهه اخیر " در محل دانشگاه فردوسی مشهد افزود: در 30 سال گذشته مسئولان مختلفی که بعضا افراد فرهیخته ای بودند و در سازمانهای مختلف فرهنگی و هنری مشغول به کار شدند اما هیچ کدام از آنها تا به امروز نتوانسته اند برای اصلاح وضعیت موجود سینمای ایران کاری انجام دهند.

سلحشور با اشاره به اینکه فیلم های دهه 60 به مراتب ارزشمندتر و سالم تر از فیلم های امروزی است، تصریح کرد: در فیلم هایی که امروزه تهیه و تولید می شوند، اهانت به ارزش ها افزایش پیدا کرده است.
 
این کارگردان سینمای ایران ادامه داد: من گمان می کنم بیشتر اشکال فیلم های امروزی در ماهیت فیلم سازی باشد.
 
وی دروغ را ذات امروز سینمای ایران دانست و بیان داشت: هرچه عمر سینمای ما می گذرد، غوطه ور شدن در این عالم توهم و خیال بافی بیشتر می شود.
 
سلحشور با بیان این مطلب که سینمای ما امروزه سه رکن دارد، اضافه کرد: دروغ و توهم، انسان محوری و مادی گرایی رکن های سینمای ما هستند و آیا ما چنین سینمایی می توانیم داشته باشیم.
 
این هنرمند عرصه سینما و تلویزیون خاطرنشان کرد: به این امید که بتوانیم صاحب سینما با مبانی خودمان باشیم نبوده ایم بلکه متاسفانه غربی ها مبانی را برای ما تعریف کرده اند.
 
وی یادآور شد: مسئولان ما باید به این فکر باشند که خودشان تعریفی برای ابعاد مختلف فرهنگی و اجتماعی داشته باشند.
 
سلحشور همچنین گفت: نجات سینمای ما در این است که سینماگران به جای اینکه قصه خلق کنند خلاقیت را بر عهده بگیرند و پرورش دهنده و مفسر قصه ها، لحظه ها، ارزش ها و داستان های واقعی باشند.
 
فیلم ساز امروز به فکر مطرح کردن خود است
 
این کارگردان سینما افزود: فیلم ساز ما به طور کلی با فقر و غنا قرینه است، حتی اگر از فقر و غنا حرف بزند به فکر پر کردن جیبش است و می خواهد حرف شعاری بزند تا خود را مطرح کند.
 
سلحشور در ادامه در خصوص روند فعالیت سینمای ایران بیان داشت: ما هرچه در این سالها نیرو وارد سینما کرده ایم از دست داده ایم و اگر سینمای ارزشی پا بگیرد، می توان از بخشی از عوامل سینمایی کشور استفاده کرد.
 
کارگردان سریال حضرت یوسف (ع) خاطرنشان کرد: عوامل سینما از تجربه ها و تخصص بالایی برخوردارند و می توان از تخصص آنها در یک فضای سالم که کارآیی زیادی را برای ما دارد، استفاده کرد.
 
وی در خصوص سریال یوسف پیامبر(ع) گفت: سریال حضرت یوسف(ع) یکی از آثار سینمایی من در زمینه مذهبی بود که به عنوان پربیننده ترین سریال دنیا هم شناخته شد.
 
سلحشور در ادامه به جذابیت های این فیلم اشاره کرد و افزود: قصه زیبا، دکور، لباس و قالب جدیدی که در سریال یوسف پیامبر(ع) ارائه شده بود، جذابیت این فیلم را در بین بینندگان افزایش داده بود.
 
این هنرمند عرصه سینما و تلویزیون کشور یادآور شد: جذابیت این فیلم در کشورهای همسایه به گونه ای بالا رفته است که این فیلم در این کشورها تاکنون اکران شده یا در حال اکران است.
 
وی در پایان گفت: واقعی بودن داستان از دیگر جذابیتهای سریال حضرت یوسف(ع) بود که این موضوع باعث شد این فیلم بینندگان زیادی را به خود جلب کند.
کد خبر 1063476

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha