پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۵ فروردین ۱۳۸۹، ۱۸:۳۰

استیلی:

ابومسلم هنوز به بقا در لیگ برتر امیدوار است

ابومسلم هنوز به بقا در لیگ برتر امیدوار است

مشهد - خبرگزاری مهر: سرمربی استیل‌آذین گفت: ابومسلم هنوز به بقا در لیگ برتر امیدوار است.

حمید استیلی در گفتگو با خبر نگار مهر در مشهد افزود:  پس از کنار رفتن از مسابقات جام حذفی که واقعا در عین شایستگی در ضربات پنالتی نتیجه را به ذوب‌آهن واگذار کردیم، مدیرفنی تیم از نظر روانی و بازگشت روحی تیم، خیلی با بازیکنان کار کردیم.

سرمربی تیم استیل‌آذین اظهار داشت : در این راه بازیکنان باتجربه تیم هم وزنه خوبی بودند و کمک کردند تا به لحاظ روانی در ادامه مسابقات لیگ دچار افت نشویم.

وی افزود: هر چهار بازی ما تا پایان لیگ حکم فینال را دارد و به دلیل آن که آسیایی شدن استیل‌آذین در فصل آینده دیگر تنها منوط به نتایج لیگ خواهد بود، تمام تلاشمان را برای رسیدن به این مهم خواهیم کرد.
 
استیلی تصریح کرد: ابومسلم از تیم‌های ریشه‌دار و قدیمی لیگ است که بازیکنان خوبی هم دارد.
 
استیلی خاطرنشان کرد: آنها در این فصل بیشترین تغییر را در کادر فنی‌شان داشته‌اند اما در هر حال اکنون با حضور خداداد عزیزی و علی حنطه وضعیت بهتری پیدا کردند.
 
وی اظهار داشت : هیچ مربی در کشور مانند عزیزی و حنطه نسبت به ابومسلم آشنایی ندارد و حضور این دو از نظر روحی روانی بازیکنان این تیم را ارتقا داده است.

استیلی تصریح کرد: بازی کردن با تیم‌های ته ‌جدولی که هنوز امید صعود دارند بسیار سخت خواهد بود چرا که آنها به صورت انتحاری بازی کرده است .
 
وی اظهار داشت : روی دروازه حریف حمله می‌کنند. معتقدم اگر ابومسلم از هر چهار بازی آینده‌اش امتیازات خوبی بگیرد، قطعا در لیگ برتر باقی می‌ماند.
 
وی اظهار داشت: بازیکنان استیل‌آذین اکنون کاملا آماده این بازی هستند و تنها شرفی هنوز از مصدومیت رها نشده است.
کد خبر 1064208

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha