پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۸ فروردین ۱۳۸۹، ۱۴:۰۳

در پنج سال آینده انجام می شود؛

احداث بزرگترین مرکز تفرجگاهی استان تهران در حاشیه رودخانه "تار" دماوند

احداث بزرگترین مرکز تفرجگاهی استان تهران در حاشیه رودخانه "تار" دماوند

استان تهران - خبرگزاری مهر: یکی از بزرگترین مراکز توریستی - تفرجگاهی استان تهران در حاشیه رودخانه "تار" دماوند احداث خواهد شد.

به گزارش خبرنگار مهر دماوند، طی طراحی گروه مهندسین شهرداری دماوند یکی از بزرگترین مراکز توریستی - تفرجگاهی استان تهران تا پنج سال آینده در حاشیه رودخانه "تار" دماوند ایجاد خواهد شد.

شهردار دماوند در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اعلام این خبر افزود: مرکز توریستی - تفرجگاهی دماوند که در حاشیه رودخانه "تار" احداث خواهد شد را می توان یکی از بزرگترین مراکز تفریحی استان تهران دانست.

علی شیوا زمان بهره برداری از این پروژه را پنج سال آینده دانست و گفت: نماینده مردم دماوند در مجلس شورای اسلامی در خصوص یافتن سرمایه گذاری مطمئن قول همکاری داده است و اگر همه شرایط فراهم شود در پنج سال آینده شاهد به بهره برداری رسیدن این مرکز خواهیم بود.

این مسئول پیرامون معضل خالی شدن کناره های رودخانه تار خاطرنشان کرد: این مورد هر ساله نگرانی و مشکلاتی را برای شهروندان به وجود می آورد اما خوشبختانه در سال گذشته با انجام تمهیداتی دیواره رودخانه امنیت لازم را پیدا کرد.

وی ادامه داد: در سال گذشته شهرداری دماوند با کمک یکی از مهندسین زبده در این امر با ایجاد حوضچه های کنترل سرعت و تغییر اساسی در برخی مسیرهای عبوری رودخانه موفق به کنترل سرعت و در نهایت رفع معضل مذکور شد.

شهر دماوند مرکز شهرستان دماوند است و جمعیت این شهر بر اساس سرشماری سال 1385بالغ بر 36 هزار و 433 نفر می باشد. آثاری تاریخی نظیر برج "شیخ شبلی" و مسجد جامع و قابلیتهای گردشگری مانند "چشمه علا" و "تیز آب" از دماوند شهری با توانمندیهای بالقوه توریستی ساخته است.

کد خبر 1064942

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha