پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۸ فروردین ۱۳۸۹، ۱۵:۰۱

110 واحد صنعتی در سال 88 در استان کرمانشاه به بهره برداری رسید

110 واحد صنعتی در سال 88 در استان کرمانشاه به بهره برداری رسید

کرمانشاه - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان صنایع و معادن استان کرمانشاه گفت: در سال 88 تعداد 110 واحد صنعتی با سرمایه گذاری هزار و 819 میلیارد ریال و اشتغالزایی هزار و 946 نفر در استان به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرنگار مهر در کرمانشاه، کیومرث فروتنی پیش از ظهر شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در طول سال 88 تعداد 189 فقره جواز تاسیس صنعتی با پیش بینی سرمایه گذاری 12 هزار و818 میلیاردریال دراستان کرمانشاه صادر شده است.

وی افزود: همچنین در سال گذشته تعداد چهار فقره مجوز طرح و توسعه صنعتی در استان کرمانشاه صادرشده که اشتغال 134 نفر را ایجاد کرده است.

فروتنی تصریح کرد: در حال حاضر تعداد 853 واحد صنعتی در استان کرمانشاه دارای پروانه بهره برداری صنعتی هستند که از این محل برای 26 هزار و 546 نفر اشتغال فراهم شده است.

رئیس سازمان صنایع و معادن استان کرمانشاه در ادامه با اشاره به تعداد جوازهای تاسیس واحد صنعتی در استان گفت: تعداد جوازهای تاسیس صنعتی صادرشده تاکنون هزار و 348 فقره است.

وی در ادامه با تشریح وضعیت معادن استان درسال 88 گفت: تعداد 30 فقره پروانه بهره برداری معدن درسال گذشته درسطح استان با سرمایه گذاری 128 هزار و 611 میلیون ریال صادر شده که اشتغال 275 نفر را فراهم کرده است.

فروتنی افزود: تعداد 144 فقره پروانه بهره برداری معدنی تا پایان سال 88 برای معادن استان با میزان استخراج سالیانه 630 هزار و 300 تن صادرشده است که میزان سرمایه گذاری صورت گرفته در بخش نیز تاکنون 553 هزارو 901 میلیون ریال است که این امر اشتغال هزار و 629 نفر را در مجموع تا پایان سال 88 فراهم کرده است.

وی در خصوص وضعیت صدور مجوزهای خدمات فنی و مهندسی استان نیز اظهار داشت: در سال گذشته تعداد شش فقره جواز تاسیس واحد فنی مهندسی صادر شده است که با این تعداد، مجموع جوازهای  فنی و مهندسی صادره تا پایان سال 88  در استان به 52 فقره با میزان سرمایه گذاری پیش بینی شده در حدود  12 میلیارد ریال است.

فروتنی ادامه داد: همچنین در سال 88 تعداد پنج فقره پروانه  واحد فنی و مهندسی صادر شده است که با این  تعداد، واحدهای فنی و مهندسی دارای پروانه استان به 32 واحد می رسد.

رئیس سازمان صنایع و معادن استان کرمانشاه در ادامه با اشاره به سرمایه گذاری انجام شده در بخش فنی و مهندسی، خاطرنشان کرد: سرمایه گذاری صورت گرفته در بخش فنی و مهندسی استان بالغ بر 300 میلیون ریال بوده که زمینه اشتغال  84 نفر را ایجاد کرده است.

کد خبر 1065286

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha