پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۲۸ فروردین ۱۳۸۹، ۱۸:۳۶

تمدن اعلام کرد:

شایعات عمدی بودن شکستگی لوله آب در کرج را تکذیب می کنم

شایعات عمدی بودن شکستگی لوله آب در کرج را تکذیب می کنم

استان تهران - خبرگزاری مهر: استاندار تهران گفت: شایعات عمدی بودن شکستگی لوله انتقال آب سد طالقان به تهران و کرج طی هفته گذشته را تکذیب می کنم.

به گزارش خبرنگار مهر در کرج، مرتضی تمدن بعداز ظهر شنبه در حاشیه بازدید معاون اول رئیس جمهوری از روند اجرایی پروژه اتصال بزرگراه همت به کرج در جمع خبرنگاران در پاسخ به سئوالی در خصوص حادثه ترکیدگی لوله آب در کرج اظهار داشت: طی دو هفته گذشته در خط انتقال 1800 سد طالقان به کرج دو حادثه شکستگی لوله آب اتفاق افتاد که در این راستا شایعاتی مبنی بر عمدی بودن این شکستگی ها مطرح شد اما هیچ کدام از این شایعات واقعیت ندارد. 

وی افزود: در این دو حادثه خوشبختانه با اقدام سریع خسارت زیادی وارد نشد اما مسئولان باید در نظر داشته باشند که این حوادث یک هشدار برای رفع مشکلات در این بخش است.

این مسئول خاطرنشان کرد: بخشی از خط انتقال آب از سد طالقان از داخل شهر کرج عبرور می کند که در صورت تکرار حادثه به طور قطع میزان خسارات وارده جبران ناپذیر است.

تمدن بیان داشت: در این راستا مهندسان شرکت آب و فاضلاب غرب استان تهران مصمم شدند که مسیر جدیدی را برای این خط انتقال آب تعیین کنند.

استاندار تهران عنوان کرد: در حال حاضر در پی بررسی علت اصلی این حادثه هستیم تا دیگر این اتفاقات پیش نیاید.

ترکیدگی لوله های آب در کرج عمدی نبوده است

وی ادامه داد: ترکیدگی لوله های انتقال آب در کرج عمدی نبوده و احتمالا این مشکلات به زمان بهره برداری و انتقال این لوله ها بر می گردد.

این مسئول یادآور شد: همچنین بحث استاندار نبودن لوله های انتقال آب نیز از سوی کارشناسان در دست بررسی است.

تمدن گفت: طی برگزاری جلساتی در استانداری و فرمانداری کرج، مقرر شد تا خط انتقال آب طالقان به کرج از ابتدا بازبینی  و اتصالات کنترل شود تا دیگر از این دست حوادث پیش نیاید.

پرداخت خسارات وارده بر عهده دستگاه های مربوط است

استاندار تهران اعلام کرد: پرداخت خسارات وارده بر عهده دستگاه های مربوط است که باید این امر هرچه سریعتر اجرا شود.

وی گفت: تا چند روز آینده کل خط انتقال آب به منظور نگهداری و نظارت تحویل شرکت آب و فاضلاب می شود.

کد خبر 1065586

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha