پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۹ فروردین ۱۳۸۹، ۱۲:۰۰

ایزدی عنوان کرد:

نخستین موزه روستایی مازندران وارد فاز اجرایی می شود

نخستین موزه روستایی مازندران وارد فاز اجرایی می شود

ساری - خبرگزاری مهر: معاون حفظ و احیاء اداره کل میراث فرهنگی مازندران از آغاز فاز اجرایی نخستین موزه روستایی استان مصوبه سفر دولت در آمل خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی ایزدی صبح یکشنبه در جلسه بررسی روند پیگیری و اجرایی شدن مسیر موزه روستایی مازندران و جنگل بلیران آمل افزود: راه دسترسی به منطقه گردشگری و ایجاد نخستین موزه روستایی مازندران در جنگل بلیران آمل یک معضل جدیدی برای اجرای این طرح ملی شده بود.

وی خاطر نشان کرد: محور دو خطه دو راهی امامزاده عبدالله - دانشگاه آزاد آیت الله آملی و جنگل بلیران را یکی از بهترین گزینه در راه جذب گردشگر به این منطقه گردشگری بیان و ابراز امیدواری کرد: با اجرایی شدن این محور، عملیات اجرایی موزه روستایی وطبیعی مازندران نیز در جنگل بلیران آغاز خواهد شد.

معان عمرانی استاندار مازندران نیز در این نشست ابراز امیدواری کرد: پس از تکمیل دوماهه کار مطالعاتی این محور توسط اداره کل راه و ترابری مازندران، عملیات اجرایی آن نیز از شهریورماه امسال آغاز شود.

سیدعیسی هاشمی حیدری از این محور به عنوان گزینه برتر یاد کرد و افزود: ایجاد محور از این مسیر تقریبا جنگلی به لحاظ هزینه کم اقتصادی تر، از نظر تخریب منابع طبیعی و زیست محیطی تخریبی کمتر و ازنظر گردشگری نیز گزینه برتر است و بنابراین محوردوخطه دوراهی امامزاده عبدالله - دانشگاه آزاد آیت الله املی وجنگل بلیران تصویب وتاکید می کنیم.
 
معاون عمرانی استاندار مازندران با اشاره به راه فعلی و دسترسی به دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی با عبور از چند روستا و حجم بالای وسایط نقلیه ناامید کنند است، اظهارداشت: به لحاظ وجود دانشجویان غیر بومی مسیر دسترسی دانشگاه از مسیر جاده قدیمی آمل به بابل و عبور از سه روستا به دانشگاه پذیرفتنی نیست وباید جاده جایگزین جدید احداث شود.
 
هاشمی همچنین با اشاره به اینکه مراکز علمی ودانشگاهی باعث رشد و بالندگی کشور هستند و رفع مشکلات آنها تکامل موضوعات اجتماعی ، سیاسی و فرهنگی را به دنبال دارد، خاطرنشان کرد: هم اکنون در مازندران راه دسترسی مناسب برای واحدهای دانشگاهی ونیز واحدهای صنعتی در مازندران به لحاظ گستردگی آن بسیار سخت است.
 
مدیرکل راه وترابری مازندران با اشاره به اینکه مسیر فعلی دسترسی به دانشگاه آزاد آمل با حجم بالای تردد وسایط نقلیه مشکلاتی را برای مردم منطقه به وجود آورده است گفت: ما هم موافق اجرایی شدن محوردوخطه دوراهی امامزاده عبدالله - دانشگاه آزاد آیت الله املی و جنگل بلیران هستیم چرا که اجرای این طرح بار ترافیکی محور هراز در ایام پرترافیک را نیز کاهش می دهد.
 
موسی رحیمی با اشاره به اینکه راه جدید محوردوخطه دوراهی امامزاده عبدالله - دانشگاه آزاد آیت الله املی وجنگل بلیران را 5هزار و 800متر طول دارد عنوان کرد: امیدواریم بتوانیم با جذب اعتبارات ملی این طرح مهم راه سازی را در شهرستان آمل اجرایی و به دانشجویان دانشگاه آزاد آمل و مردم منطقه هدیه کنیم.
 
فرماندارآمل در این نشست با اشاره به امتیازات بالای دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی اکنون این دانشگاه را در سطح شمال کشور ممتاز کرده است بر ضرورت ایجاد یک راه دسترسی مناسب ونیز اجرایی شدن محوردوخطه دوراهی امامزاده عبدالله - دانشگاه آزاد آیت الله املی و جنگل بلیران تاکید کرد.
 
علی اکبریان با اشاره به اینکه رفت وآمدهای بیش از حد در جاده کم عرض چند روستا، برای اهالی این روستاها نیز در سالهای اخیر مشکل ساز شده و به لحاظ موقعیت اجتماعی و فرهنگی نیز تحمل این حجم تردد سخت است، اجرایی شدن محور جدید این واحد دانشگاهی به علت هم نزدیکی با بخشی از شهرستان بابل می توان در حفظ عرصه های جنگلی منطقه نیز تاثیر گذار باشد.
 
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی گفت: اجرایی شدن محور دو خطه دوراهی امامزاده عبدالله - دانشگاه آزاد آیت الله املی و جنگل بلیران می تواند بسیاری از مشکلات موجود تردد دانشجویان این واحد دانشگاهی را که سالانه در حال افزایش است برطرف کند.
 
علی محمد صفانیا با اشاره به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی به عنوان یکی از بزرگترین سایت های دانشگاهی در منطقه 3 کشور محسوب می شود و با قول رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در راه بین المللی شدن است، افزود: با حمایت های مسئولان استانی و شهرستانی باید زیرساختهای دانشگاهی که از جمله آن راه دسترسی مناسب به این دانشگاه است ایجاد شود.
 
وی با اشاره به اینکه هم اکنون بیش از شش هزار دانشجو در 50 رشته تحصیلی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی مشغول به تحصیل هستند، افزود: 24 رشته  تحصیلی این واحد دانشگاهی در آستانه اخذ مجوز از شورای عالی گسترش کشور است.
 
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیت الله آملی همچنین از افتتاح چند پروژه بزرگ دانشگاهی اردیبهشت ماه با حضور مسئولان ارشد کشور در این واحد دانشگاهی خبر داد.
کد خبر 1065782

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha