پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۹ فروردین ۱۳۸۹، ۱۴:۲۹

چراغیان:

پیشنهاد 55 مصوبه فرهنگی برای سفر سوم هیئت دولت به لرستان

پیشنهاد 55 مصوبه فرهنگی برای سفر سوم هیئت دولت به لرستان

خرم آباد - خبرگزاری مهر: معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان از ارائه 55 پیشنهاد فرهنگی برای طرح در سفر سوم هیئت دولت به این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در خرم آباد، علی چراغیان ظهر شنبه در اولین جلسه کارگروه تخصصی فرهنگی اجتماعی استان در محل استانداری لرستان اظهار داشت: این تعداد مصوبه پیشنهادی پس از ارائه در شورای فرهنگ عمومی و سپس در کمیسون تلفیق آماده ارائه برای سفر سوم هیئت دولت به لرستان است.

وی با بیان اینکه در کمیسون تلفیق استان تعدادی از پیشنهاداتی که قبلا مطرح شده بود حذف شد، خاطر نشان کرد: پیشنهاداتی که حذف شد مربوط به دور اول و دوم سفر هیئت دولت به لرستان است که در این کمیسون حذف شدند.

معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان با تاکید بر پیگیری مصوبات فرهنگی دور اول و دوم سفر هیئت دولت به لرستان، بیان داشت: نباید هیچ گونه طرحی از سفر اول و دوم هیئت دولت در میان مصوبات پیشنهادی دور سوم هیئت دولت به لرستان مطرح شود.

معاون سیاسی امنیتی استانداری لرستان با اشاره به اینکه این تعداد مصوبه پیشنهادی مراحل نهایی خود را طی می کند عنوان کرد: مصوبات پیشنهادی کمیسون تلفیق استان و دستگاههای فرهنگی برای طرح در کارگروه فرهنگی اجتماعی به ریاست رئیس جمهوری آماده می باشند.

چراغیان با اشاره به حوزه های پیشنهادی از سوی دستگاههای اجرایی استان لرستان، یادآور شد: حوزه های پیشنهادی دستگاههای اجرایی استان در قالب برنامه های تقویت فرهنگ دینی، فرهنگی و هنری، بسیج و ورزش و آسیب های اجتماعی بوده است.

کد خبر 1066118

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha