به گزارش خبرنگار مهر، انتشارات سوره مهر تعدادی از آثار نویسندگان و شاعرانی که قرار است چندین کتاب از آنها در بیست و سومین نمایشگاه کتاب ارائه شود به صورت بسته هایی با گرافیک و بسته بندی ویژه با هدف جذب بیشتر مخاطبان عرضه می کند.
از جمله آثاری که در بستههای کتاب عرضه می شود می توان به مجموعه آثار سیدحسن حسینی در 5 جلد، مجموعه طنز "قصه های غرب وحشی" نوشته شهرام شفیعی در 5 جلد که جلد پنجم آن برای نخستین بار در نمایشگاه امسال عرضه می شود، مجموعه "قصه قهرمانان انقلاب" که هر جلد آن به یکی از چهره های شاخص انقلاب به قلم یک نویسنده می پردازد در 17 جلد، مجموعه "آنچه اتفاق افتاده" در 3 جلد به قلم مرتضی سرهنگی و مجموعه آثار علی موسوی گرمارودی در 6 جلد اشاره کرد.
سوره مهر سال گذشته در نمایشگاه کتاب با تجربه موفق ارائه سه جلد از شعرهای "فاضل نظری" در قالب بسته فرهنگی روبه رو شد که این مجموعه را پس از کتاب "دا" صدرنشین پرفروشهای این ناشر کرد و در حال حاضر سیاست ارائه مجموعه آثار نویسندگان و شاعرانی که با سوره مهر کتابهای خود را کار می کنند بیش از گذشته مورد تاکید قرار گرفته است.
نظر شما