به گزارش خبرگزاری مهر، ابوالحسن فقیه با اعلام اینکه یکی از اولویتهای بهزیستی در سال 89 تشویق مددجویان و معلولان به خروج از تهران است، گفت: همسو با اجرای سیاستهای حمایتی و تشویقی دولت برای کاهش جمعیت تهران، بهزیستی هم سیاستهای تشویقی خاصی مانند تامین مسکن، اشتغال، خدمات تخصصی، توانبخشی و مددکاری برای خانواده های تحت پوشش ساکن تهران تهیه کرده است.
رئیس سازمان بهزیستی با اشاره به اینکه تعداد 37 هزار خانواده دارای معلول و 14 هزار زن سرپرست خانوار تحت پوشش بهزیستی در تهران بزرگ هستند، گفت: به طور قطع سیاستهای تشویقی برای مهاجرت از تهران زمانی میسر است که ساز و کارهای ماندگاری در محل سکونت اندیشیده شود و با بهبود شرایط زندگی، فرد و خانواده به فکر بازگشت به تهران نباشند.
فقیه با تاکید بر اینکه در صورت وقوع بلایای طبیعی مثل زلزله بیشترین مشکلات برای جامعه هدف بهزیستی پیش خواهد آمد که در شرایط نامناسبتری از نظر مسکن مقاوم در زلزله هستند، گفت: ارائه تسهیلات و خدمات تخصصی به مراتب در شهرستانها ساده تر از تهران است که برای نمونه می توان به هزینه کمتر مناسب سازی محیط شهری برای معلولان را نام برد.
وی گفت: به زودی جزئیات استفاده از حمایتهای تشویقی مددجویان و معلولان تحت پوشش بهزیستی برای نقل مکان به شهرهای دیگر اعلام خواهد شد.
نظر شما