به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری "العراق بیتنا"، حاجم الحسنی گفت ائتلاف دولت قانون مدارک خود را مبنی بر پایمال شدن حق این ائتلاف از نظر تعداد کرسی ها و آرا و دستکاری آن ارائه کرده است.
سخنگوی ائتلاف دولت قانون خاطر نشان کرد : ارائه مدارک و شواهد فراوان دستکاری آرای انتخابات اخیر را ثابت می کند.
وی افزود : ائتلاف دولت قانون خواستار بازشماری آرا در پنج استان شده بود، اما کمیسیون انتخابات تاکنون فقط بازشماری آرا در استان بغداد را تایید کرده است.
کمیسیون عالی انتخابات در پی شکایتهای نوری المالکی رئیس ائتلاف دولت قانون و نخست وزیر عراق در خصوص نتایج انتخابات اخیر تصمیم به بازشماری آرا به صورت دستی در بغداد گرفت.
سخنگوی ائتلاف مالکی:
بازشماری آرا تغییرات قابل توجه در نتایج انتخابات عراق ایجاد خواهد کرد

سخنگوی ائتلاف دولت قانون به ریاست نوری المالکی پیش بینی کرد پس از بازشماری دستی آرا در بغداد، نتایج انتخابات پارلمانی اخیر با تغییرات قابل توجه روبرو شده و این مسئله بر تعداد کرسی های دولت قانون تاثیر خواهد گذاشت.
نظر شما