پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۹:۵۶

آخرین اخبار سیاسی عراق/

تعویق مذاکرات رسمی تشکیل دولت/ تلاش کردها برای تشکیل ائتلاف چهارگانه

تعویق مذاکرات رسمی تشکیل دولت/ تلاش کردها برای تشکیل ائتلاف چهارگانه

در حالی که پیش بینی می شد از این هفته جریان های سیاسی عراق مذاکرات رسمی در زمینه تشکیل دولت را آغاز کنند، بازشماری آرا در بغداد این مسئله را به هفته های آتی موکول کرده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه الصباح، جریان های سیاسی عراق تصمیم گرفته اند که مذاکرات رسمی در زمینه تشکیل دولت را تا زمانی که دادگاه فدرال عراق نتایج انتخابات پارلمانی را تایید نهایی می کند به تعویق بیاندازند.

بر این اساس پیش بینی می شود، این جریان ها تا زمان اعلام نتایج نهایی انتخابات این مذاکرات را تا جایی که هم اکنون پیش رفته است رها کنند. این در حالی است که برخی از رهبران جریان های سیاسی عراق با اشاره به بازشماری آرا در بغداد، از احتمال تغییر قابل ملاحظه نتایج در پایتخت عراق خبر می دهند.

به نظر می رسد، جریان های سیاسی عراق نیز تصمیم گرفته اند که تا اعلام تایید نهایی نتایج انتخابات صبر کرده و در آن زمان با توجه به تغییراتی که در نتایج ایجاد شده، مقدمات تشکیل دولت را فراهم کنند.

در انتخابات پارلمانی عراق که نتایج نهایی آن اعلام شد، ایاد علاوی در یک پیروزی شکننده 91 کرسی از 325 کرسی پارلمان را بدست آورد. این در حالی است که ائتلاف نوری المالکی تنها دو کرسی کمتر از علاوی بدست آورده و ائتلاف ملی عراق نیز 70 کرسی را بدست آورد.

کمیساریای عالی مستقل انتخابات عراق دو روز پیش با توجه به اعلام نظر کمیسیون ویژه قضایی (وابسته به دستگاه قضایی عراق) تصمیم به بازشماری دستی آرا در بغداد گرفت.

نزدیک شدن فهرست العراقیه به ائتلاف دولت قانون

با توجه به عقیم ماندن مذاکرات ائتلاف دولت قانون (مالکی) و ائتلاف ملی (عمار حکیم) در روزهای اخیر، منابع آگاه از تلاش ائتلاف کردستان (شامل دو حزب اصلی اقلیم کردستان عراق) برای میانجیگری میان المالکی و حکیم با علاوی روسای ائتلاف دولت قانون و فهرست العراقیه خبر می دهند.

"فریاد راوندزی" از رهبران ائتلاف کردستان در این باره اظهار داشت: ما آمادگی داریم میان ائتلاف احتمالی مالکی و حکیم با فهرست العراقیه میانجیگری کنیم.

وی با اشاره به تلاش ائتلاف کردستان در زمینه تشکیل دولت وحدت ملی اظهار داشت: امیدواریم در روند تشکیل دولت آینده همه گروه های پیروز در انتخابات پارلمانی بدون به حاشیه رانده شدن یک جریان خاص، حضور داشته باشند.

پیش از این تحلیلگران سیاسی نیز پیش بینی کرده بودند دولت آتی عراق در نهایت با فرمول ائتلاف چهارگانه میان ائتلاف های ملی ، دولت قانون، کردستان و فهرست العراقیه تشکیل شود.

همچنین روز گذشته یکی از رهبران فهرست العراقیه در دیدار با نوری المالکی، در بغداد درباره تحولات اخیر در زمینه تشکیل دولت و احتمال ائتلاف میان دولت قانون و فهرست العراقیه گفتگو کردند. نام این مقام فهرست العراقیه در این خبر اعلام نشده است.

در اربیل نیز "مسعود بارزانی" رئیس اقلیم کردستان و "برهم صالح" نخست وزیر این اقلیم به طور جداگانه با "کریستوفر هیل" سفیر آمریکا در عراق دیدار کرده و درباره آخرین تحولات تشکیل دولت جدید گفتگو کردند.

همچنین دیدار یک هیئت از اقلیم کردستان عراق به بغداد که مقرر بود از دیروز آغاز شود، با توجه به بازشماری آرا در حوزه بغداد تا زمان تایید نتایج انتخابات به تعویق افتاد.

کد خبر 1068051

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha