پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳ اردیبهشت ۱۳۸۹، ۱۲:۲۶

افزایش بهای بلیت و اکران-4/

افزایش بهای بلیت نباید باعث دوری مخاطب از سالنهای سینما بشود

افزایش بهای بلیت نباید باعث دوری مخاطب از سالنهای سینما بشود

مدیر سینما فرهنگ از کاهش 30 درصدی مخاطبان این سینما در تعطیلات نوروزی خبر داد.

علی هیربد مدیر سینما فرهنگ به خبرنگار مهر گفت: فروش فیلمها در نوروز 89 با پیش‌بینی‌ها، همخوانی نداشت. اما از هفته دوم و سوم فروردین‌ فروش فیلمها روند رو به رشدی داشتند و افزایش میزان مخاطبان سالنهای سینما پس از پایان تعطیلات نوروزی سیر پرشتابی گرفت.

وی افزود: در تعطیلات نوروز فیلمهای سینمایی "هیچ"، "طهران، تهران" و فیلم خارجی "چشم" در سینما فرهنگ اکران شدند، فروش این فیلمها نسبت به پارسال که فیلمهای "اخراجی‌ها" و "سوپراستار" روی پرده بودند، 30 درصد کاهش داشت. این ماجرا می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد. افزایش بهای بلیت و سفرهای نوروزی از دلایل افت فروش فیلمها بود.

مدیر سینما فرهنگ ادامه داد: افزایش بهای بلیت سینماها با توجه به بالا بودن هزینه‌ها طبیعی است، اما باید برای آن برنامه‌ای مدون در نظر گرفت، سینما فرهنگ یک پاتوق فرهنگی است و دانشجویان و اقشار فرهیخته مخاطب آن هستند برای این که افزایش بهای بلیت برای مخاطبان سخت نباشد، نرخ بلیت را شناور کردیم.

وی گفت: قیمت بلیت در سانس اول 2000 تومان، سانس دوم و سوم 3000 تومان و سانس‌های بعدی 4000 تومان است، باید افزایش بهای بلیت را با برنامه‌ها و طرح‌هایی همراه کرد که باعث دوری مخاطب از سالنهای سینما نشود.

هیربد با اشاره به کیفیت سالن‌های سینما فرهنگ گفت: سال 87 یک بازسازی کامل در این سینما داشته‌ایم، پارسال و در آستانه برگزاری جشنواره فیلم فجر نورپردازی، کیفیت پرده‌ها، سالن، صندلی‌ها، لابی‌ها و نمای مجموعه را ارتقا دادیم و همواره برنامه ما ایجاد فضایی دلچسب برای دوستداران سینما بوده است.

مدیر سینما فرهنگ گفت: مسئولان بنیاد سینمایی فارابی امسال هم مانند سالهای قبل برنامه اکران فیلمهای فرهنگی، اجتماعی و معناگرا را در این سینما دارند و تلاش می‌کنند موقعیت این سینما به عنوان فضایی برای تعامل سینما دوستان حفظ شود.

کد خبر 1068105

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha