محمدعلی اکبریانی صبح چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار مهر در بجنورد افزود: در سال گذشته بیش از دو هزار و 700 نفر از مددجویان تحت حمایت این نهاد در دوره های حرفه آموزی وکسب مهارتهای فنی شرکت کردند که در این راستا اعتباری بالغ بر 500 میلیون ریال هزینه شد.
اکبریانی این دوره ها را در قالب صنایع دستی، قالی بافی، دامپروری، کشاورزی، صنفی و صنعتی عنوان کرد و افزود: سایر دوره ها نیز با توجه به فراخور استعدادهای فردی و منطقه ای برگزار می شود.
وی هدف از تشکیل این دوره ها را آموزش مددجویان جهت ورود به بازار کار و همچنین کاریابی آنان برشمرد و اظهار داشت: برگزاری دوره های تکمیلی و توجیهی نیز برای مجریان طرحهای اشتغال این نهاد موجب می شود تا آنان با شرکت در این دوره ها علاوه بر آشنایی با علوم روز رشته های خود و اصلاح رو شهای کاری نسبت به رفع نواقص و تقویت نقاط قوت کار خود اقدام کنند.
اکبریانی با بیان اینکه مدت دوره ها با توجه به رشته های انتخابی متفاوت است، گفت: در حقیقت پس از اتمام دوره ها به شرکت کنندگان گواهینامه کسب مهارت که برخی با تأیید سازمان فنی و حرفه ای استان است اعطا می شود.
وی با بیان اینکه اکثر دوره های حرفه آموزی منجر به شغل و کاریابی می شود، تصریح کرد: در حقیقت ارائه هرگونه خدمات اشتغال کمیته امداد منوط به داشتن مهارت شغلی و گواهینامه پایان دوره حرفه آموزی است.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان شمالی بیان داشت: این دوره ها در سال 89 نیز برگزار می شود تا مددجویان از این طریق بتوانند علاوه بر کسب مهارت تا حد امکان نیز برای خود شغل ایجاد کنند.
نظر شما