عیسی فرهادی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج افزود: شرایطی فراهم شده که خط قطار شهری کرج و حومه بتواند با راه آهن سراسری پیوند بخورد و به موازات این امر به اتوبان نیز متصل شود.
وی ادامه داد: ایستگاه قطار شهری محمدشهر، زمینه این اتصال را فراهم می کند و اتصال از نقطه این ایستگاه صورت می گیرد.
این مسئول بیان کرد: ایستگاه قطار شهری محمدشهر، آماده افتتاح است که امیدواریم این امر در اسرع وقت محقق شود و شهروندان بتواند از منافع سرشاری که تحقق امر یادشده به همراه دارد، بهره مند شوند.
وی یادآور شد: ایستگاه محمدشهر کرج، سومین ایستگاه قطار شهری بعد از ایستگاه گلشهر و فردیس در کرج است که به بهره برداری می رسد.
وی مسئول عنوان کرد: همچنین در ایستگاه متروی محمدشهر زیباسازی های فراوانی صورت گرفته که از این نظر باید گفت این ایستگاه جزو ایستگاه های بسیار زیبا است. تعبیه آکواریوم و آبنما همچنین برپایی نمایشگاه کوچکی از پرندگان از جمله اقداماتی بوده است که در راستا زیباسازی در متروی محمدشهر صورت گرفته است.
نظر شما